Чому Тіна Кароль важко переживає розставання з Даном Баланом?

Як відомо, українська співачка і молдавський виконавець більше не разом. Публіку хвилює питання, чи були відносини насправді.

З огляду на численні зворушливі і зовсім не дружні моменти, можна сміливо припустити, що між артистами була якась “хімія”, яку вони дуже сильно хотіли приховати, але у них не вийшло.

Зараз же Тіну Кароль і Дана Балана взагалі не бачать разом, не з’являються їхні нові спільні фото

Ходять чутки, що Тіна Кароль важко переживає розрив з Баланом. Адже спочатку саме він виступив її музою і натхненником. Саме від закоханості в Балана прийшла муза, і Тіна записала свій новий альбом. А тепер українська співачка знову залишилася одна.

Незважаючи на те, що її бажання бути коханою і потрібною знову не втілилося, Тіна Кароль не опускає руки.

Її Інстаграм-профіль наповнений впевненими в собі і зухвалими фотографіями, від яких холоне кров у всієї чоловічої частини публіки.

Нова фотосесія Тіни Кароль
Нова фотосесія Тіни Кароль
Нова фотосесія Тіни Кароль

Варто зазначити, що навколо Тіни Кароль ходили чутки не тільки з приводу її майбутньої заручин з Даном, але і з приводу її вагітності.

Сама артистка не раз підігрівала обговорення висловлюваннями про те, що вона хотіла б стати мамою доньки.

Однак зараз Кароль не коментує ці чутки, і, схоже, повністю занурилася в роботу.

Тіна Кароль вирішила відмовитися від ліфа

Нагадаємо, нещодавно генеральний продюсер телеканалу 1 + 1 на воркшоп “Ніч нових ідей” в Києві зізнався, що роман Тіни і Дана був сценічною вигадкою.

Пізніше він виправдався, заявивши, що помітив хімію між тренерами і вирішив її розвивати. Однак йому вже ніхто не повірив.