Як виглядає перша дружина покійного чоловіка Тіни Кароль Євгена Огіра

До Тіни Кароль Євген Огір був одружений на дівчині на ім'я Дарина. Крім того, у нього є позашлюбний син від жінки на ім'я Надія.

Історія кохання української співачки Тіни Кароль та продюсера Євгена Огіра почалося красиво, але дуже трагічно закінчилася.

Спочатку Тіна Кароль та Євген Огір почали співпрацювати, потім стали дружити, а після дружба переросла в щось більше. У 2008 році закохані таємно розписалися, а через півроку влаштували пишне вінчання в Києво-Печерській Лаврі. Незабаром у подружжя народився син Веніамін.

Тіна Кароль з чоловіком Євгеном Огіром і сином Веніаміном
Тіна Кароль з чоловіком Євгеном Огіром і сином Веніаміном

Казка закінчилася через 3 роки. Євгену поставили страшний діагноз – рак шлунка. Чоловік боровся з хворобою 2 роки, однак побороти онкологію йому не вдалося. У 2013 році чоловіки не стало.

Тіна Кароль та Євген Огір
Тіна Кароль та Євген Огір

До зустрічі з Тіною Кароль Євген Огир вже мав за плечима один шлюб. Першу дружину Євгена звуть Дарина Огір.

Відносини Дарини з Женею почалися ще за часів навчання обох у столичному вузі театру, кіно і телебачення ім. Карпенко-Карого, потім вони разом працювали на музичному каналі “М1”.

Перша дружина Євгена Огіра Дарина
Перша дружина Євгена Огіра Дарина

Відомо, що Дарина довгий час працювала на каналі “Україна” замдиректором інформаційного мовлення. Пізніше з’явилася інформація, що вона пішла на канал News one.

Перша дружина Євгена Огіра Дарина
Перша дружина Євгена Огіра Дарина

Спільних дітей у Дарини та Євгена не було, проте відомо, що через пару років після їхнього весілля у чоловіка з’явився позашлюбний син. Можливо саме це стало причиною розлучення Євгена і Дарини.

Про позашлюбного сина Огіра, якого теж звуть Євген, відомо мало. Хлопчику зараз 15 років. Його маму звати Надія. Відомо, що після смерті Євгена жінка почала претендувати на його спадщину і судитися з Тіною Кароль.

Більше про особисте життя Тіни Кароль дивіться Ютуб-каналі “Одна хвилина “:

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.