Особисте життя Дмитра Карпачова: чому телепсихолог приховує дружину і сина від публіки?

Дмитро Карпачов - найвідоміший український психолог, який спеціалізується на питаннях сімейних відносин.

Він є ведучим близько десятка рейтингових гостросоціальних проектів на українському каналі СТБ, включаючи “Один за всіх”, “Вагітна у 16”, “Кохана, ми вбиваємо дітей”, “Супер мама”. Крім того, він позиціонує себе не тільки як психолог, а й як гештальт-терапевт, експерт в сімейних відносинах, коуч, тренер міжнародної категорії по технікам нейролінгвістичного програмування.

Дмитро Карпачов
Дмитро Карпачов

Незважаючи на те, що популярність ведучого зашкалює, про нього самого відомо дуже мало. Дмитро тримає своє особисте життя в таємниці. Зі своєю дружиною і сином він не з’являється на світських заходах і не розповідає про них в інтерв’ю.

Що відомо про особисте життя Дмитра Карпачова?

Відомо, що Дмитро Карпачова більше 10 років одружений на жінці на ім’я Ірина. Вони познайомилися в рідному місті телеведучого – Кіровограді. У 2009 році Дмитро з Іриною переїхали в столицю України. У цьому ж році відбулася їх весілля і незабаром народився син Святогор.

Дмитро Карпачов з сином Святогором
Дмитро Карпачов з сином Святогором

В одному з інтерв’ю Дмитро Карпачов розповів, що його дружина Ірина працює тренером з йоги. Більше про дружину телеведучого нічого не відомо. У Мережі навіть немає її фотографій, адже Дмитро ніколи не показував на публіку сімейних знімків і не приходив з дружиною на світські заходи.

Ймовірно, Дмитро Карпачов не хоче, щоб на життя його дружини і дитини вплинула його публічність. Саме через це він так ретельно приховує своїх рідних від ЗМІ.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.