Ксенія Мішина та Олександр Еллерт зробили однакові татуювання, щоб скріпити свою любов

Учасниця шоу "Холостячка" і переможець цього проекту Олександр Еллерт вирішили скріпити свою любов. Вони зробили однакові татуювання.

Разом пара офіційно складається у відносинах з осені минулого року, коли і відбувся фінал шоу на телеканалі СТБ. Довгий час вони запевняли – готуються до весілля, а також їдуть в медовий місяць. Спочатку весілля планували на 2021 рік, імовірно на літо.

Але недавно Еллерт заявив – одруження переноситься на наступний рік. Причину не пояснював. Можливо, що це пов’язано з їх розставанням, яке було навесні.

Тоді кілька тижнів публіка обговорювала те, що Олександр і Ксенія Мішина довго не з’являлися разом на публіці, не публікували один одного в Інстаграме. Але потім пара порушила мовчання, відповівши, що у них все було нормально.

Зараз Олександр Еллерт і Ксенія Мішина вирішили скріпити свої стосунки і більше не розлучатися

В знак любові і вірності вони зробили однакові татуювання ззаду на нозі.

Ксенія Мішина та Олександр Еллерт зробили однакові тату

Відзначимо, публіка вважає Ксенію Мішин та Олександра Еллерт дуже гарною парою. Вони для багатьох є прикладом, а також джерелом світлих теплих почуттів, романтики і взаємності.

Правда, є і частина публіки, яка критикує їх, і каже, що їх відносини триватимуть недовго. А вони не звертають увагу на цей негатив, і просто живуть собі на втіху.

Відзначимо у кожного з нинішніх партнерів вже є за плечима один невдалий шлюб. У Ксюши від першого шлюбу є син Платон, а у Саші – дочка Еля. Вони всім сімейством в компанії чотирьох людей їздили на відпочинок, і, як виявилося, дуже добре подружилися.