Йог, мисливець і фанат “Москвича”: цікаві факти про 50-річного Юрія Горбунова

У серпні цього року іменитому шоу-мену і телеведучому виповнюється 51 рік. Юрій Горбунов - улюбленець публіки.

Ми вирішили розповісти про те, чого фанати, можливо, не знали про своє ідола. Починав свій творчий шлях з театру. Там він грав. Це відбувалося в місті Івано-Франківськ. А коли майбутній зірка каналу 1 + 1 переїхав до української столиці, то відразу потрапив на найбільш рейтингові телеканали країни. Тому популярність і загальне визнання не змусило довго чекати.

Варто зазначити, що перший приїзд до столиці для артиста був не райдужним. Прямо на вокзалі у нього вкрали гроші, що дуже засмутило майбутню зірку.

Юрій Горбунов
Юрій Горбунов

Також Юрій Горбунов вміє грати на деяких музичних інструментах – в музичній школі він вивчав гру на баяні і на гітарі. А ось його мама – бандуристка.

Юрій Горбунов вчився їздити на автомобілі “Москвич “, і з тих пір з душею і ностальгією відноситься до цієї далеко не найпопулярнішою нині марці автомобіля.

Юрій Горбунов в жіночому перуці змінився до невпізнання
Юрій Горбунов

Горбунов – кум Ірини Билік. Ось такі зіркові узи в українському шоу-бізнесі.

Головне захоплення чоловіка Катерини Осадчої – полювання. Як тільки у нього з’являється можливість і вільний час, Юрій не проти “сходити в ліс на кабанчика “.

У 2017-му році Горбунову вдалося вперше стати батьком. Довгонога красуня Катерина Осадча подарувала Юрію спадкоємця Ваню, якому сьогодні – 4 роки. В 2021 році Юрія очікує поповнення – зараз Катя знову вагітна. Однак стать дитини поки що не розкривають публіці.

Катя Осадча та Юрій Горбунов
Катя Осадча та Юрій Горбунов

Юрій стабільно займається йогою і часто демонструє свої вміння в Instagram. Це допомагає йому налаштуватися на день, зарядитися і прокинутися. Ось такий він – телеведучий Юрій Горбунов.

Як виглядає перша дружина Юрія Горбунова, і чому вони розлучилися через 20 років шлюбу?

Схожі статті

У мене намагалися викупити цей рецепт. Уся родина збирається до такої вечері: рецепт курки по-циганськи

Смачна і ситна вечеря не обов'язково має вимагати багато сил і часу. Будь-яка частина курки та тісто - все, що потрібно. Сьогодні ми підготували саме такий простий рецепт, який припаде вам до смаку.

Кращий за Київський торт! І смак збалансованіший, і готується легше: улюблений торт моєї сім’ї на бісквіті

Щоб подати до чаю смачний торт, не обов'язково розвозити велике приготування. Достатньо всього кількох інгредієнтів і фруктів. Сьогодні ми підготували простий рецепт бісквітного торта з фруктами.

Ніколи не виливаю олію від шпротів. Після цього рецепту й у вас рука не підніметься: паштет-намазка на хліб

Намазку на хліб можна приготувати з того, що є в холодильнику. Навіть залучити олію з банки, яка залишилася від шпротів. Такий паштет для перекусу буде те, що треба.