Спадщина Алли Пугачової: що є в заповіті співачки і кому вона планує передати своє майно? (ВІДЕО)

Алла Борисівна Пугачова - літня зірка, яка за роки своєї сліпучої кар'єри встигла заробити пристойний стан.

Зараз вона зі своїми дітьми-двійнятами живе в шикарному особняку-палаці. Подейкують, він цілком і повністю належить Максиму Галкіну. Мовляв, той відтворив його вид зі свого сновидіння, а потім повністю проспонсорував мрію. Однак це не говорить про те, що у Примадонни російської естради зовсім немає нерухомості. Ще й як є, і на ній зірка воліє пасивно заробляти – здає в оренду.

Сім’я співачки велика і дружна, у всякому разі, на камеру. Однак не виключено, що кожен хотів би отримати ласий шматочок спадщини іменитої співачки Пугачової, і потрапити в заповіт. Чим же володіє артистка і кому передає своє майно, а також будь близького родича вона і зовсім викреслила із заповіту?

Алла Пугачова

Для початку розберемося, чому ж саме володіє Алла Борисівна станом на сьогоднішній день, і в які суми це оцінюють експерти.

У відкритих джерелах вже назвали приблизну вартість заміського майна Пугачової і Галкіна, яке знаходиться в елітній селі Грязь. За деякими відомостями, палац звели за десять мільйонів доларів. Шестиповерховий будинок, розташований на ділянці площею в один гектар, знаходиться в підмосковному селі. На території є басейн, кінотеатр, великий гараж і амфітеатр. На обслуговування особняка йде мінімум вісім тисяч доларів щомісяця.

Замок Галкіна і Пугачової

Також у Алли є чотирикімнатна квартира в самому центрі Москви. Там вона жила ще до того, як у неї народилися двійнята. Зараз апартаменти не пустують, в них живе онук естрадної зірки Микита Пресняков зі своєю дружиною Оленою.

До речі, Микита Пресняков – зовсім не користується добротою своєї бабусі, а намагається заробити собі на життя самостійно.

Микита Пресняков

Тому він навіть сімейний автомобіль взяв в кредит, і до сих пір його не погасив. Крім цього, молодий кінорежисер і виконавець навідріз відмовився від виступів з представниками своєї легендарної сім’ї.

Крім апартаментів, які бабуся віддала своєму онукові, у неї ще є легендарна квартира на Тверській, яку екс-дружина Філіпа Кіркорова здає в оренду.

Квартира Алли Пугачової на Тверській
Квартира Алли Пугачової на Тверській
Квартира Алли Пугачової на Тверській

Як сказано в оголошенні про здачі нерухомості в оренду пропонується затишна велика п’ятикімнатна квартира з трьома спальнями. Квартира обладнана всією побутовою технікою. Вбудована кухня. У їдальні є бар і діючий камін. Є окрема гардеробна. 2 санвузли (душова і джакузі). Під’їзд з охороною і відеоспостереженням. 2 машиномісця на території. В’їзд через шлагбаум.

Зазначено, що щомісячна вартість оренди – 220 тисяч рублів. Незалежні ріелтори підтвердили, що, по фото, така квартирка дійсно варто своїх грошей.

Відомо, що в неї вже заїхали мешканці, які живуть там кілька років.

Також у неї є дача в селищі Малі Бережки в Істрінському районі Московської області. Це побудований на початку 90-х триповерховий будинок площею 1000 кв. м., що стоїть на ділянці в 50 соток.

Раніше у неї була також квартира в Майамі, але співачка продала її. Нещодавно Алла Пугачова і Максим Галкін придбали нерухомість на Кіпрі. В автопарку співачки Mercedes золотистого кольору і Rolls Royce Phantom.

Rolls Royce Phantom – фото з відкритих джерел

Імовірно, всі ці маєтки, які співачка придбала в роки своєї бурхливої і високооплачуваної кар’єри, Алла Борисівна розділить між своїми найближчими родичами.

В першу лінію потрапляє, звичайно ж, чоловік Максим Галкін. Потім йдуть двійнята Ліза і Гаррі, а також дочка Алли від першого шлюбу Крістіна Орбакайте.

Палац, мільйони на рахунках: кому Алла Пугачова залишить спадок – Галкіну, Орбакайте, Лізі і Гаррі?