Повелася на альфонса: Лорак, Лоліта, Дорофєєва та інші знаменитості, яким не вдалося вдало вийти заміж

Любов зла полюбиш і ... альфонса. Знамениті жінки з нашої вибірки не з чуток знають, як утримувати своїх чоловіків.

Ані Лорак і Мурат Налчаджиоглу

Ані Лорак і Мурат Налчаджиоглу

Коли успішна і відома співачка Ані Лорак познайомилася зі своїм майбутнім чоловіком Муратом Налчаджиоглу, він був звичайним працівником турецького готелю. Після весілля Лорак подарувала коханому кілька ресторанів і клубів і він зайнявся ресторанним бізнесом. Однак це не змусило Мурата цінувати дружину і через численні зради останнього подружжя розлучилося.

Лоліта і Дмитро Іванов

Лоліта і Дмитро Іванов

П’ятим чоловіком співачки Лоліти Мілявської став молодий фітнес-тренер Дмитро Іванов. Зірка подарувала молодому чоловікові машину, повністю одягала його і дарувала дорогі подарунки. А Дмитро в свою чергу завів собі коханку і утримував її за власний кошт артистки. Коли Лоліта про все дізналася, вона подала на розлучення.

Анастасія Волочкова та Ігор Вдовін

Анастасія Волочкова та Ігор Вдовін

Анастасія Волочкова давно розлучилася з Ігорем Вдовіним, але до сих пір звинувачує його в тому, що він позичив у неї величезну суму грошей і досі не віддав. Йдеться про мільйони доларів.

Надія Дорофєєва та Володимир Дантес

Володимир Дантес і Надія Дорофєєва

Володимира Дантеса часто називають альфонсом, адже він менш популярний, ніж його зоряна дружина і відповідно заробляє на багато менше. Сам Дантес такі твердження переводить в жарт.