Скільки Філіп Кіркоров витрачає грошей на утримання своїх дітей? Справжні золоті дітки

Сурогатні діти Філіпа Кіркорова Мартін-Крістін і Алла-Вікторія живуть "в шоколаді ". Їх зоряний татко ні в чому їм не відмовляє і забезпечує якісним дозвіллям.

Крім дозвілля і розваг, Філіп Бедросович ще й інвестує в освіту.

Скільки ж коштує навчання Мартіна і Алли-Вікторії? За даними, наявними у відкритому доступі, сума становить понад півмільйона рублів в місяць!

Особливу позицію займає прищеплення цінностей і відвідування різних гуртків. По правді кажучи, У Алли-Вікторії і Мартіна Кіркоровим дуже завантажений графік.

Вони регулярно відвідують спортивні секції, займаються вивченням іноземних мов, і все це встигають поєднувати з старанною навчанням. Відомо, що на розвиток дітей поп-король щомісяця витрачає близько 660 тисяч рублів.

Батько-одинак Філіп Кіркоров: як артист виховує своїх дітей і яка жінка головна в їхньому будинку?

Відзначимо, Про те, що у шоумена є шестирічна дочка Алла Вікторія і п’ятирічний син Мартін Крісто знають всі. Діти народжені від сурогатних матерів (або матері), їх імена співак ретельно приховує. Останнім часом в будинку живе бізнес-леді Наталія Єфремова, яка займається вихованням спадкоємців Кіркорова. Чи є вона дружиною Філіпа, коханкою або просто домоправителькою сказати складно.

Філіп Кіркоров з дітьми
Філіп Кіркоров з дітьми
Філіп Кіркоров
Філіп Кіркоров

Хто справжня мати дітей Філіпа Кіркорова: Алла Пугачова, Ані Лорак або Наталя Єфремова?

Популярне

Схожі статті

Цей десерт йде за вечір. Неможливо втриматися від ще одного шматочка: медовик із вершково-сметанним кремом

Медовик знайомий усім і давно є одним із головних домашніх десертів. Сьогодні ми підготували рецепт, який додасть у нього ніжності та легкості, а все завдяки особливому вершково-сметанному крему.

Котлети-гречаники тепер готую тільки за цим рецептом: хліба туди класти не потрібно. Дуже соковиті та смачні

Ароматні гречаники з м'ясом дуже просто приготувати вдома. Такі котлети порадують хрусткою скоринкою та соковитою серединкою — ми перевіряли.

Насправді не Гурченко: яким було справжнє прізвище відомої актриси – все через помилку паспортистки

Паспортистки вряди-годи припускаються помилок і кардинально змінюють долю ні в чому не повинних людей. Жертвою такої прикрої помилки стала й Людмила Гурченко, вірніше, її тато.