Топ-10 маловідомих фактів про Таюне, головну жінку в долі Олега Винника

Таюне - бек-вокалістка відомого в Україні артиста Олега Винника. Однак вже не перший рік фанати переконані - вона не тільки його колега.

Її називали і дружиною Олега, і його коханкою, і матір’ю його дитини. Таюне багато в чому як темна конячка. Тому ми вирішили трохи розповісти вам про неї. Попереджаємо відразу – таких фактів ви могли не знати.

Таюне – 47 років. Вона – музичний виконавець. У цій справі професіонал і має профільну освіту.

Таюне
Таюне

Саме по час отримання освіти в консерваторії і познайомилася зі своєю майбутньою долею.

У дев’яностих Таюне разом з Олегом Винником приїхали в його село і зіграли пишне весілля. Сусіди досі згадують, що на їх святкуванні гриміла вся село.

Таюне
Таюне

Таюне – зовсім не зарозуміла. Односельці Винника розповідають, що коли вона з чоловіком приїжджають в село, то навіть купують продукти в місцевому магазині, і завжди дуже привітні з усіма.

Ще один факт – Олег ласкаво називає свою кохану Тая.

Таюне
Таюне

Вони живуть разом, але приховують цю інформацію, щоб зберігати імідж самотнього вовка – так на концерти Винника будуть ходити більше фанаток.

У Таюне є дитина. Це, ймовірно, син від Олега. Звуть хлопчика Юліан. Він живе і вчиться в Німеччині, куди мама з татом часто приїжджають. Олег і Таїсія Сватко багато працюють, щоб забезпечити своєму єдиному синові безбідне життя і покрити за все його потреби.

Таюне
Таюне

Незважаючи на свій вік, Таюне виглядає дуже молодою і стрункою. Багато в чому це через регулярного спорту, правильного харчування і завдяки професійній роботі стилістів.

Олег Винник з дружиною Таюне
Олег Винник з дружиною Таюне

З ким у Олега Винника насправді був роман: Таюне, Ніно або Олена Шоптенко?

Схожі статті

Із цим рецептом діти полюбили запіканку. Тепер доводиться готувати подвійні порції: шоколадно-сирна смакота

Усім знайома сирна запіканка. Багато хто любить її, але діти часто не сприймають цей смак. Це легко виправити, зробивши запіканку наполовину шоколадною. Саме такий рецепт ми сьогодні підготували.

Чудова альтернатива пиріжкам, а готуються набагато простіше: закусочні кекси з яйцем і цибулею обожнюють усі

Звісно, це може звучати доволі дивно, втім приготувати солоні кекси з цибулю та яйцем – найкраще ваше рішення. Така незвичайна закуска точно вразить вас.

В класичний вінегрет додала цікавий інгредієнт і перетворила його на новий салат: пікантний смак з родзинкою

Всі полюблять класичний варіант вінегрету з буряком та маринованими огірками. Але якщо додати до звичного рецепту новий інгредієнт, завдяки якому звична для нас страва вибухне новими фарбами смаку?