Потап розповів формулу ідеальних відносин з Настею Каменських: “Ми поважаємо … “

Потап і Настя Каменських разом вже два роки. У всякому разі, це термін офіційного шлюбу. А до цього були відносини, які не були оформлені офіційно.

Зараз пара Потапа і Насті вважається ідеальною в українському шоу-бізнесі. У всякому разі, так виглядає з боку.

Вони відомі, багаті, обидва мають популярні проекти в шоу-бізнесі, а ще – часто їздять відпочивати разом і проводять чимало часу на найдорожчих зарубіжних курортах.

У 2019 му році Потап зізнався, що одружився на популярній співачці Насті Каменських, з якою раніше у них був дует

Зараз Потап вирішив розповісти, що ж допомагає йому зберігати ідеальні відносини з дружиною.

“Ми любимо своє життя і поважаємо територію один одного, кожна секунда, яку ми проводимо разом, робить нас сильнішими і наші почуття глибше, люблю тебе, моя Королева Веснянок! “

Потап і Настя

Відзначимо, це не єдине зворушливе визнання в любові. Потап і Настя люблять виставляти на публіку свої почуття, саме тому подробиці їх романтичних стосунків можна дізнатися і з соціальних мереж Насті, і з профілів Олександра Потапенка.

Наприклад, у Насті є влоги “Дівчата рулять “, який вона з мамою і подругами знімала на курорті в Чилі.

Там українська співачка розповіла про складнощі втрати батька – про те, як її маму виводили з депресії, також про відносини з коханим чоловіком і подругами.

Настя Каменських і Олексій Потапенко
Настя Каменських і Олексій Потапенко

Відзначимо, що, хоч пара вже і давно разом, спільних дітей у них немає. Після весілля у Насті питали як скоро вона планує йти в декрет, а вона відповіла – хоче поки що розвивати себе у творчості.

Настя Каменських і Потап
Настя Каменських і Потап

Схожі статті

Рецепт передала наша бабуся. Діти з’їдають по 2 штуки кожен за лічені хвилини: пишні булочки “Сметанники”

Булочки "Сметанники" знайомі багатьом із нас із дитинства. Їх нам готували бабусі, також продавали в шкільному буфеті. Сьогодні ми підготували саме цей рецепт, який подарує вам приємну ностальгію.

І чому я не готувала так раніше? Жменька фаршу і пара картоплин: ситна й смачна вечеря за 30 хвилин максимум

Картопля по-турецьки з фаршем на пательні - проста та смачна страва. Прекрасний варіант, щоб нагодувати домашніх ситним обідом, оскільки таке поєднання продуктів додає ситості та пікантності.

Дякую свекрусі за цей рецепт: потрібно всього 4 інгредієнти та заправка, щоб приготувати салат “Моя Леді”

Приготувати смачний салат з цікавою назвою "Моя Леді" можна з чотирьох інгредієнтів, а весь секрет криється в ароматній заправці. Спробуйте цей рецепт сьогодні та пригостіть родину смачною вечерею.