Не дозволяє чоловікові застебнути одяг: цікаві факти про балерину Катерину Кухар від її чоловіка

Кухар - відома в Україні балерина. Вона не тільки неймовірно талановита, але ще і дуже вимоглива.

Катерину Кухар багато хто знає не тільки як прийму балерину, а ще й як суддю шоу “Танці з зірками “. У цій справі друзів у неї немає – судить Катя як в останній раз. Саме тому існує думка, що вона жорстка і зовсім не жіночна. Але Катя запевняє – це лише частина професіоналізму, яка не дозволяє давати слабину.

В інтерв’ю виданню ELLE.UA чоловік Каті Олександр Стоянов розкрив особливості їх відносин і довів – в реальному житті вона зовсім не “залізна леді “.

Моя перша і справжня любов – Катерина Кухар

Катерина Кухар
Катерина Кухар

Саме так відгукнувся про свою дружину Олександр Стоянов. Він упевнений – до того, як зустрів цю чарівну жінку, взагалі нікого не любив.

Катерина розповіла, що в своєму дружині найбільше цінує чоловічу харизму, розум і турботу.

“Усі життєві складності, які може вирішити за мене мій Олександр, він беззастережно бере на себе. А у мене є можливість розслабитися і бути просто слабкою жінкою “,

– каже Катерина.

Катерина Кухар
Катерина Кухар

Ще один цікавий, але дуже банальний факт про балерину – вона готова на самовіддачу і самопожертву. Іноді ця риса переходить межі розумного.

“Я можу бути і сильною, якщо потрібно, наприклад, коли доводиться брати себе в руки і танцювати спектакль, збиваючи температуру 39. Сильна, оскільки не побоялася залишити кар’єру прими і народити двох дітей. І в багатьох інших випадках я можу проявити характер “,

– каже Катя.

Однак її величезна жіноча сила все ж блякне, коли та поруч з чоловіком. Кухар впевнена – жінка повинна бути сильною, проте її чоловік все одно повинен бути сильніше. Тоді вона відчуває себе комфортно.

Балерина Катерина Кухар
Балерина Катерина Кухар

Традиції в парі Катерини та Олександра

Кухар в своєму інтерв’ю зізналася – так, обидва партнери дуже зайняті. Однак вони ніколи не лягають спати один без одного. Це сімейна традиція.

Ще одна традиція вельми забобонна. Про неї розповів Олександр стоянів.

Катерина Кухар
Катерина Кухар

“Наприклад, на гастролях тільки мені Катя довіряє застебнути і розстебнути її костюм, оскільки вона дуже забобонна “, – ділиться балерун і чоловік прими-балерини Катерини Кухар.

Схожі статті

Ніжний салат з куркою та огірками, який готую не лише на свята: завжди випрошують цей рецепт, а я ділюсь

Салат з куркою та огірками стане чудовою ідеєю для святкового столу. Подавати цю смакоту можна як самостійну страву або як доповнення до гарніру.

39-річна TAYANNA стала завидною нареченою, бо має шматочок землі на Балі: пощастить її новому коханому

TAYANNA завжди мріяла мати власний будиночок біля океану. Три роки тому коханий співачки втілив цю мрію в життя. Щоправда, наполовину – подарував земельну ділянку на Балі.

Ці млинці смачні з чим завгодно, але я запікаю з сиром: беру молоко, яйця та крохмаль. Мій улюблений рецепт

Пропонуємо рецепт запечених млинців на молоці з сирною начинкою. Вони виходять дуже смачними та стануть гарним доповненням до чашки улюбленого чаю.