Соліст групи “Агонь ” Антон Савлепов одружився на актрисі Ірині Горбачовій після року стосунків на відстані

Антон Савлепов та Ірина Горбачова одружилися ще в липні.

Колишній учасник групи “Quest Pistols”, соліст групи “Агонь” Антон Савлепов одружився на російській актрисі Ірині Горбачовій. Про це Ірина розповіла в інтерв’ю для YouTube-програми “А поговорити”, яке вийшло 18 серпня.

Антон Савлепов та Ірина Горбачова

Актриса зізналася, що вони уклали шлюб ще в липні, проте новину вирішили повідомити, після того, як відсвяткували весілля під час відпустки в Туреччині.

Ірина Горбачова показала обручку під час інтерв’ю

Антон та Ірина вирішили не влаштовувати пишне торжество. Вони зібрали найближчих людей, літали на повітряній кулі, пили шампанське і веселилися.

Фото з весілля Савлепова і Горбачової

Цікаво, що до шлюбу Савлепов і Горбачова зустрічалися рік і це були відносини на відстані. Горбачова живе і працює в Москві, а Савлепов – в Києві.

Пропозицію руки і серця Антон зробив по телефону.

“Я, насправді, дуже нерозумно все це зробив. Я по телефону сказав в стилі: “Ну слухай, давай тоді, напевно, коли повернемося до Києва, можемо і одружитися?”. Іра така: “Це що, ти мені зараз пропозиція робиш?” І я такий: “Це що я пропозицію зараз роблю?”. Для мене це може простіше, але для іншої людини, особливо якщо це тонко відчуває дівчина, можливо, їй потрібна пам’ять про цей момент “, – зізнався Савлепов в програмі” А поговорити? “.