Блогер Олексій Дурнєв публічно образив Лесю Нікітюк, назвавши некрасивою: телеведуча не стала мовчати

Відомий блогер Олексій Дурнєв в своєму Ютуб-шоу назвав Лесю Нікітюк некрасивою через її високий зріст.

Відомий блогер Олексій Дурнєв в своєму Ютуб-шоу “Дурнєв дивиться сторіз” назвав Лесю Нікітюк некрасивою.

“1.83 м! Вибачте, це тільки на залізниці працювати. Красиві жінки ж все невисокі “, – сказав Дурнев.

Лесю Нікітюк зачепили слова блогера і вона відреагувала на це в своєму Інстаграм-блозі.

“Дорогі друзі, я думала ми давним-давно живемо в толерантному суспільстві, якому не з руки ображати людей через вагу, зріст, колір шкіри!

Але серед нас, на жаль, є людина, яка в своїх відео не називає моє ім’я, закриває моє обличчя … але зараз він перейшов усі межі ..

Опущуся на секунду до твого рівня гумору і скажу так, щоб тобі було зрозуміло: ти зі своїм зростом бачив тільки пілотку провідниці! “, – написала Леся Нікітюк.

Також Леся зняла жартівливе відео, в якому зобразила провідницю і в жартівливій формі сказала, що змушена працювати на залізниці, так як занадто висока і відповідно не красива.

Користувачі Мережі підтримали Лесю Нікітюк в коментарях.

“Леся браво! Коротко і по суті! “,” Леся, ваша відповідь вогонь! “,” Богиня! Шикарний відповідь “,” Леся молодець. Достойно відповіла “,” Так чого ви на скривдженого життям недомужика звертаєте увагу “,” Зашутілся малюк, перебір конкретний “, – пишуть коментатори.

Варто відзначити, що Олексій Дурнєв вже не вперше потрапляє в подібні скандальні історії. Так, нещодавно блогер образив Машу Єфросиніну, назвавши її “суперзіркою з минулого “.

Схожі статті

Подруга дала рецепт. Тепер готую цю вечерю раз в 3 дні: чоловік у захваті, зʼїдає за 2 хвилини і просить ще

Навіть звичайну гречану кашу можна приготувати по-новому, додавши до неї прості та класичні продукти. Це так просто готувати, але смак не залишить байдужим навіть вередливих гурманів. 

Близнюкам з “Пригод Електроніка” по 58: як зараз виглядають Юрій та Володимир Торсуєви і як склалася доля

Ті, чиє дитинство припало на 80-ті роки, чудово пам'ятають фільм "Пригоди Електроніка". Після цих знімань виконавці головних ролей Юрій та Володимир Торсуєви стали справжніми знаменитостями.

Із цим рецептом діти полюбили запіканку. Тепер доводиться готувати подвійні порції: шоколадно-сирна смакота

Усім знайома сирна запіканка. Багато хто любить її, але діти часто не сприймають цей смак. Це легко виправити, зробивши запіканку наполовину шоколадною. Саме такий рецепт ми сьогодні підготували.