Народжують і народжують: Павлик, Топурія, Квіткова, Арзамасова, Мер’єм Узерлі і інші зірки, які стали батьками (Відео)

2021 рік ще не закінчився, а вже став багатим на позитивні події - багато зіркові пари стали батьками.

Зокрема, мамою стала Хюррем Султан з серіалу Чудовий століття, а також Галина Сергіївна з батькових дочок. Так, дівчинка виросла. Хто ще поповнив ряди щасливих батьків – дивіться далі в нашому відео.

8 січня 2021 року турецька кінозірка Мер’єм Узерлі, найбільш відома у нас за роллю Роксолани в серіалі «Чудовий вік», стала мамою вдруге. Про радісну подію Мер’єм повідомила на своїй сторінці в «Інстаграме». І відразу ж поділилася першими фото дівчинки і розсекретила її ім’я – дівчинку назвали Лілі. Хто саме батько дитини – таємниця. Раніше було відомо, що Мер’єм зустрічається з американським бізнесменом, який прилетів до Німеччини по робочих справах, але після знайомства з актрисою уже не зміг з нею розлучитися і залишився в Берліні. Однак ні як його звуть, ні як він виглядає, публіці було невідомо.

Мер’єм Узерлі – виконавиця ролі Хюррем Султан

21 січня виконавиця хіта “Також як все ” Кеті Топурія стала мамою вдруге. У співачки, яка вже виховує доньку Олівію, народився хлопчик. На наступний день після народження сина Кеті повідомила передплатникам свого мікроблога в Instagram, що назвала дитину рідкісним ім’ям Адам.

Кеті Топурія і Лев Гейхман

Шоумен Андрій Джеджула став батьком вдруге: 25 февраля його дружина Юлія Леус народила дочку Аделіну. Зоряна пара також довго приховувала новина про поповнення.

Юлія Леус (Джеджула) вагітна

Співачка Анастасія Приходько проявила справжні навички конспірації – вона таємно виносила і дала життя третій дитині. 25 березня біля неї народився хлопчик Лука. Виносити дитину непомітно вдалося навіть знімаючись в шоу Маска.

Анастасія Приходько

Також мамою вперше стала Даша Квіткова. У них з екс-холостяком Микитою Добриніним народився син Лев, якого молоді батьки з перших днів життя оточили увагою, турботою і опікою. Квіткова зізнається – материнство дається їй непросто, вона часом плаче захлинаючись через втому і безсонних ночей.

Микита Добринін і Даша Квіткова з новонародженим сином