“Мама”: Максим Галкін випадково зізнався, як називає Аллу Пугачову будинку

Не секрет, що у Максима Галкіна і Алли Пугачової велика різниця у віці. Про це багато жартували і продовжують обговорювати це зараз.

Публіці цікаво спостерігати за артистами і їх особистим життям з кількох причин. По-перше, через те, що пара з такою величезною різницею у віці – це щось незвичайне в нашому суспільстві. Ще й з огляду на те, що старше жінка. По-друге, все ж цікаво подивитися на побут людей, які можуть жити і ні в чому собі не відмовляти. І по-третє, пару знає вся країна, у них величезна кількість шанувальників, і вони часто показують своє життя. Чому б і не підглянути за цим?

“Боже, що ж я такий недорікуватий “: Максим Галкін розсекретив, як при дітях називає свою дружину Аллу

Галкін в ліфті свого замку
Галкін в ліфті свого замку

Слід зазначити, що у Алли вже є материнський досвід – вона виховала і поставила на ноги свою старшу дочку Аллу Пугачову. Тому, як зізнався в одному з інтерв’ю Максим Галкін, Алла ніколи не дозволяє кричати на дітей, проте за похибки карає. Але ніколи не піднімає руку.

Ліза, Гаррі, Максим Галкін і Алла Пугачова

Нещодавно в смішному сімейному ролику шоумен розсекретив, як при двійнята називає свою дружину Аллу. Як виявилося, він не завжди називає дружину по імені. Може назвати її “мама “, адже для двійнят вона в першу чергу мати.

“Зараз мама нам буде барабанити, а я буду зображати конячку! Так, мама починай барабанити! Тобі сподобалося Гаррі? Ось так і живемо! Все мама закінчуй барабанити! Що їмо ?? “,

– вигукнув Максим Галкін.

Не всі однозначно поставилися до того, що Максим називає Аллу мамою. Деякі навіть почали звинувачувати, мовляв, вибрав собі дружину в два рази старше, ось і називай її матір’ю.

Шестиповерховий палац Галкіна і Пугачової: як виглядає всередині будинок Примадонни і її сім’ї?

Популярне

Схожі статті

Жіночої руки не вистачає: як виглядає будинок Михайла Поплавського, в якому замість дружини – прислуга

Протягом кар'єри співака та ректора університету, Михайло Поплавський заробив достатньо коштів, щоб збудувати розкішний маєток під столицею.

Не встигаю подавати на стіл. Єврейська намазка-паштет з курки: ідеально замість ковбаси на бутерброд

Домашній курячий паштет ідеально смакує з підсмаженими тостами, або зі свіжим білим хлібом. Таку намазку можна подавати в якості закуски, або на сніданок до бутербродів.

Смачно, як у бабусі. Готую мега-порції, жодного не залишається: пишні пиріжки на кефірі з будь-якою начинкою

Усі ми знаємо і любимо пиріжки. Це проста, але водночас дуже смачна і ситна страва на будь-який час дня. Сьогодні ми підготували рецепт пишних і ніжних пиріжків, для яких підійде будь-яка начинка.