“Ми зважилися”: Сергій Жигунов і копія Насті Заворотнюк зробили радісну заяву

Нещодавно стало відомо, що актор Сергій Жигунов, який став відомим завдяки ролі в серіал "Моя прекрасна няня " одружився.

Все б нічого, фанати безмірно за нього раді, але є один нюанс – обраниця надто схожа на Анастасію Заворотнюк, у якій з Жигуновим був роман. Однак роман виявився не серйозним і швидко закінчився. Мабуть, Жигунов так і не зміг забути свою кохану, раз взяв собі за дружину жінку, яка один в один схожа на серіальну няню Віку. Навіть звуть її Вікторія!

В їхньому віці відносини розвиваються, на подив, стрімко. І зараз вони Колишній обранець актриси Анастасії Заворотнюк Сергій Жигунов і його дружина Вікторія Ворожбит виступили з важливою заявою

Чоловік і дружина зважилися на поповнення в родині і навіть прикупили колискову у себе на батьківщині. Нещодавно актор разом зі своєю дружиною вирушив до рідного міста Ростов-на-Дону, де вони відвідали місцеві колоритні закладу. Звичайно, не обійшлося без музеїв в культурних центрах.

В одному з музеїв Вікторія побачила люльку, яку захотіла собі. Тому, цілком ймовірно, що скоро слід очікувати поповнення в зоряній парі.

“Ми вирішили обзавестися на історичній батьківщині будиночком з периною і колискою,

– написала Вікторія на особистій сторінці в соціальній мережі Інстаграм.

Ось що шанувальники Сергія і Вікторії Жигунова написали в коментарях:

  • У мого батька така колиска була .. в 1936 році, село Арельск, Трубчевський район, Брянська область
  • Любіть антикварні, старі речі?
  • Яка краса. Шкода, мало де збереглися. Перина взагалі спогади … дитинство … бабуся
  • Скоро знадобиться колиска? Якщо так, то вітаю!

Популярне

Схожі статті

Забула про деруни: ці оладки з цвітної капусти готую всі 7 днів на тиждень. Сусідка благає дати рецепт

Неймовірно ніжні оладки з капусти сподобаються абсолютно всім. Смакувати їх можна гарячими, але й холодними також добре, особливо зі сметаною.

Могла б стати Міс Всесвіт! Ангельська зовнішність єдиної онучки Софії Ротару вразила користувачів Мережі

Відома українська співачка Софія Ротару має одного сина, який подарував їй двох онуків. Молодша донька Руслана Євдокименка могла б стати справжньою Міс Всесвіт!

Соковиті котлетки, які просто тануть в роті. Для смачного обіду готую тільки їх: швидко, красиво й апетитно

Котлети - це проста і поширена страва. Жодне застілля без них не обходиться. Сьогодні ми підготували рецепт із секретним інгредієнтом, який зробить котлети дуже соковитими та ніжними, - картоплею.