Віталій Борисюк здивував Ольгу Сумську подарунком на 55-річчя: ледве змогла підняти

22 серпня відома українська актриса Ольга Сумська святкує 55-й день народження.

У своєму Інстаграм-блозі артистка опублікувала пост в честь цієї події. Ольга оприлюднила дуже гарне фото, на якому вона позує в вишитому платті на тлі квітів.

“Кажуть, в свій день народження потрібно багато мріяти! Починаю разом з вами, мої прекрасні друзі! І нехай здійсняться найпотаємніші бажання! Бути добру!” – написала Сумська.

Ольга Сумська відразу ж почала приймати привітання від численних шанувальників і друзів по цеху в коментарях під знімком.

Пізніше в своїх Інстаграм-сторіз актриса похвалилася поздоровленням від чоловіка. Сумська зняла на відео, як її чоловік з величезним букетом білих троянд йде її вітати.

Віталій Борисюк привітав Сумську з днем народження: скріншот Інстаграм-сторіз актриси
Віталій Борисюк привітав Сумську з днем народження: скріншот Інстаграм-сторіз актриси

“З золотим ювілеєм тебе. 25 – це ще не вік. Лёлічка, вітаю тебе “, – з гумором привітав Віталій улюблену дружину.

Нагадаємо, в травні цього року Ольга Сумська та Віталій Борисюк відсвяткували 25-ту річницю весілля. На честь цієї дати подружжя влаштувало грандіозне свято і нібито вдруге одружилися. Віталій і Ольга обмінялися подружніми клятвами в урочистій обстановці. Сумська наділа розкішне біле плаття і фату, а Борисюк був в елегантному білому костюмі.

Ольга Сумська та Віталій Борисюк
Ольга Сумська та Віталій Борисюк знову одружилися

На святкування річниці весілля Сумська і Борисюк зібрали всіх найближчих і рідних людей.

Схожі статті

У мене намагалися викупити цей рецепт. Уся родина збирається до такої вечері: рецепт курки по-циганськи

Смачна і ситна вечеря не обов'язково має вимагати багато сил і часу. Будь-яка частина курки та тісто - все, що потрібно. Сьогодні ми підготували саме такий простий рецепт, який припаде вам до смаку.

Кращий за Київський торт! І смак збалансованіший, і готується легше: улюблений торт моєї сім’ї на бісквіті

Щоб подати до чаю смачний торт, не обов'язково розвозити велике приготування. Достатньо всього кількох інгредієнтів і фруктів. Сьогодні ми підготували простий рецепт бісквітного торта з фруктами.

Ніколи не виливаю олію від шпротів. Після цього рецепту й у вас рука не підніметься: паштет-намазка на хліб

Намазку на хліб можна приготувати з того, що є в холодильнику. Навіть залучити олію з банки, яка залишилася від шпротів. Такий паштет для перекусу буде те, що треба.