П’ять чоловіків Лоліти Мілявської – хто вони, і чому співачка зустрічає шостий десяток одна?

Є зірки, які домоглися величезних висот у своїй кар'єрі. Їм все заздрять, ними все захоплюються. Але в чомусь вони гарні, а в чомусь погані. Наприклад, в особистому житті.

Сьогодні ми розповімо з ким співачка Лоліта Мілявська була заміжня, коли і чому розлучилися, а також яке у неї зараз офіційне сімейний стан.

Лоліта Мілявська
Лоліта Мілявська

Співачка Лоліта Мілявська в своєму житті надягала біле плаття п’ять разів. І в підсумку в свої 57 років все одно самотня. Першим її чоловіком був Олександр Бєляєв.

Олександр Бєляєв
Олександр Бєляєв

У шлюбі вони були три роки. Історія кохання була очевидною – Лоліта вийшла заміж за однокурсника.

У 1984 році Лоліта тоді ще Горелик зустріла Віталія Мілявського.

Віталій Милявский
Віталій Милявский

Уже під прізвищем другого чоловіка співачка і стала знаменитою, тому не стала її міняти. З відкритих джерел відомо, що шлюб був фіктивним – Лоліті потрібно було переїхати в Москву, а для цього в столиці потрібно було знайти житлоплощу і прописатися.

Уже під час цього шлюбу Лоліта зустріла Олександра Цекало, свого третього чоловіка і партнера по кабаре-дуету “Академія “.

Цекало і Мілявська в складі кабаре-дуету Академія
Цекало і Мілявська в складі кабаре-дуету Академія

У шлюбі пара була 12 років, і від третього чоловіка у Лоліти є дочка Єва. Четвертим чоловіком став Олександр Зарубін.

Чоловік був досить забезпеченим, тому покривав всі потреби вибагливої співачки.

Пара хотіла завести дитину, але на 4 місяці вагітності у 44-річної Лоліти стався викидень. Втрата малюка позначилася на відносинах, і в 2009 році пара вирішила розлучитися.

І останнім офіційним шлюбом співачки став союз з Дмитром Івановим, тренером гри сквош. Шлюб тривав 9 років. Свою роль в розлученні зіграло те, що Іванов був порядком молодший за свою обраницю і жив за її рахунок.

Популярне

Схожі статті

Таку вечерю можна подати на свято. Від цього рецепта неможливо відмовитися: картопля з часниковою заправкою

Усі ми любимо смажену картоплю. Це проста, але при цьому смачна і ситна страва. Сьогодні ми підготували рецепт незвичайної та пікантної картоплі з часниковою заправкою, який підійде навіть на свято.

Люблю готувати це на сніданок. Страва просто незрівнянна, мої її обожнюють: рецепт без жиру та смаження

Коли треба приготувати щось дієтичне на сніданок, користаюся цим рецептом. Готую сирну запіканку без жиру, борошна та манки. Тож за фігуру можна не хвилюватися. Калорій небагато, а білку вдосталь.

Домашні випрошують щодня, діти навіть у школу тягають: рецепт шоколадних млинців. Можна навіть із малюнком

Млинці - проста і смачна, але все ж звична всім страва. Що вийде, якщо додати в них креативу? Сьогодні ми підготували незвичайний рецепт шоколадних млинців, які сподобаються як дорослим, так і дітям.