Вусатий співак Павло Зібров привітав дружину з Днем народження

25 серпня біля дружини Павла Зіброва Марини - День народження. Люблячий чоловік з самого ранку привітав свою обраницю зі святом.

25 серпня Марині Зібровою виповнилося 62 роки. У шлюбі зі своїм чоловіком вона з 1994 року. За цей час вони не раз знаходили звання найкрасивішої, найщасливішою і найміцнішою пари. Ще раз це Зібров довів в день народження своєї дружини.

“Любимая моя Мариночка, моя надійна опора та підтримка, рупор справедливості, мудрості, ніжності, жіночності та краси, вітаю тебе з днем ​​народження! Я щаслива людина, тому що в житті у мене є ТИ. І всі ці роки не втомлююся говорити: Я ТЕБЯ ЛЮБЛЮ !!!”,

– написав музикант в своєму Інстаграм-профілі.

Павло Зібров та його дружина Марина
Павло Зібров та його дружина Марина

Він також подякував свою улюблену дружину за те, що та подарувала йому доньку Діану. Також Зібров зазначив, що його дружина Марина славиться своєю креативністю, мудрістю, терпінням і безмежним розумінням.

Павло Зібров та його дружина Марина, а також їхня дочка Діана
Павло Зібров та його дружина Марина, а також їхня дочка Діана

“Сьогодні рівно 27 років як ми одружилися, гарне подвійне свято. Нехай в твоєму серці постійно грає музика щастя, нехай для тебе кожен день дарує усмішку і міцне здоров’я, натхнення і спрагу, багато радості і добра! Зіброви – це сила! Зіброви – це бренд! “,

– написав відомий український музикант.

Павло Зібров та його дружина Марина
Павло Зібров та його дружина Марина

У коментарях пишуть:

  • Вітаю !! Бажаю прожити вам довге щасливе життя разом! Марина найкраща людина в твоєму житті! Любові, гармонії і щастя вашій родині!
  • Мої вітання! Від щирого серця! Тільки добра и здоров’я !!!!
  • Будьте здорові та щасливі на Довгі роки
  • Щиро вітаю вашу прекрасну ПОДРУЖНЮ ПАРУ! БУДЬТЕ Щасливі ТА БОГОМ БЕРЕЖЕНІ!

Популярне

Схожі статті

Ідеальна маринована цибуля без оцту. Навіть у вінегрет додаю: тепер за тиждень легко літрова банка “улітає”

Багато хто не любить запаху свіжої цибулі, тому уникає її додавання в салат. Натомість є чудовий вихід отримати вітамінізований заряд без неприємного аромату. Треба цибулю замаринувати.

Ці пірамідки підкорюють кожного. Домашні змагаються за те, що залишилося: пельмені в незвичайному виконанні

Пельмені знайомі всім нам, це дуже проста і звичайна страва. Але що, якщо додати в неї трохи креативу? Сьогодні ми підготували рецепт пельменів «Пірамідок», які підкорять усіх з першої спроби.

Злата Огнєвіч відкинула гламурне життя та заспівала для українських захисників: “Звідки беруться квіти?”

Злата Огнєвіч поділилася фото з виступу, який провела разом з Олександром Лозовським для військових. Співачка розповіла про те, як пройшла зустріч з нашими захисниками.