Ксенію Мішину та Олександра Еллерта застукали в аеропорту: “Все-таки разом”

Ксенія Мішина та Олександр Еллерт розлучилися після 10 місяців відносин. Але це не точно.

Історія розставання Ксенії Мішиной і Олександра Еллерта покрита пеленою таємниць і загадок. Більше місяця тому зірка “Кріпосної” повідомила, що розходиться зі своїм коханим. При цьому Ксенія не назвала причину розлучення і більше ніяк не коментувала цю ситуацію. Олександр Еллерт теж ніяк не пояснив кінець відносин з Мішиною.

Коли шанувальники екс-коханих нарешті змирилися, що вони більше не разом, Еллерт здивував неоднозначною виходкою. У своєму Інстаграм-блозі він оприлюднив романтичне відео з Ксенією Мішиною, привітав її з річницею відносин і назвав “коханою”. Чи означає це, що Мішина і Еллерт знову разом? Невідомо, так як ніхто з них ніяк не коментує те, що відбувається.

Кілька днів тому Ксенія Мішина разом зі своїм сином Платоном вирушила відпочивати на Кіпр. Однак шанувальники впевнені, що компанію їм склав все той же Олександр Еллерт. І цьому є докази. Шанувальники сфотографували закоханих в аеропорту. Незважаючи на те, що вийшло їх зняти зі спини, але ні в кого жодних сумнівів, що це вони.

Ксенію Мішин та Олександра Еллерт сфотографували в аеропорту після розставання

Крім того, уважні шанувальники помітили, що в одному з відео, яке знімала Мішина в готельному номері, засвітився телефон Еллерта.

Коментарі фоловерів
Коментарі фоловерів

Шанувальники впевнені, Ксенія Мішина та Олександр Еллерт помирилися і знову разом. А деякі вважаю, що розставання зовсім не було і це просто був піар.

Коментарі фоловерів
Коментарі фоловерів

Схожі статті

Рецепт випросила у кухаря в грецькому ресторані. Виходить дуже незвично і смачно: голубці у новому втіленні

Голубці знайомі та звичні всім нам. Здається, ця абсолютно звичайна страва вже нічим не може здивувати. Сьогодні ми підготували рецепт, який покаже голубці з нового, незвичного та пікантного боку.

Сир, який я покладу у великодній кошик: готую сама і дуже просто. Смачнішого для мене взагалі не існує

Сир люблять усі, але найчастіше ми його купуємо, побоюючись готувати самостійно. Виявляється, приготувати його в домашніх умовах досить просто та недовго. Саме такий рецепт ми сьогодні і підготували.

Картопляне пюре смачніше, ніж у ресторані: все завдяки лише одному секретному інгредієнту. Моя імпровізація

Картопляне пюре - найпростіша класична страва. Усі ми добре її знаємо, жодне застілля без неї не обходиться. Сьогодні ми підготували рецепт, який відкриє пюре по-новому, завдяки одному інгредієнту.