“Любіть і не відпускайте”: співачка Ані Лорак в обнімку з Сергієм Лазарєвим нарешті розкрила свої почуття

Про таємні почуття Ані Лорак (Кароліни Куєк) і Сергія Лазарєва ходили чутки не перший рік. І ось, в день виходу їх спільної пісні, обговорення спалахнули знову.

На своїй сторінці в Інстаграм Лорак розповіла трохи емоцій, які у неї пов’язані з випуском нової музичної роботи. Судячи з її слів, можна зробити висновок, що артистка закохана. Але в кого ж? Адже роман з Єгором Глібом вже давно позаду. Тому є два більш менш реальні претенденти – це колишній чоловік Мурат Налчаджиоглу і нинішній друг Сергій Лазарєв.

Поки Ані з’являється на публіці в компанії Лазарева і випускає з ним пісні, у нього однозначно більше шансів.

Ані Лорак назвала Сергія Лазарєва “своєю людиною “

“Якщо вам пощастило зустріти ” свого “людини, тримайте його міцніше. Любіть і не відпускайте свою любов. Нехай ця пісня стане гімном всіх закоханих сердець. Наша довгоочікувана спільна композиція ” Не відпускай “вже доступна для прослуховування на всіх цифрових майданчиках! “,

– написала українська співачка Ані Лорак.

Віддані шанувальники творчості співачки вже запевнили – дана музична композиція приречена на успіх, і безумовно стане новим хітом.

  • Пісня потрапила в саме серце, цього виразно варто було чекати стільки років
  • Душевна і щира пісня! весь ранок на повторі! нехай кожна людина переживає почуття любові, таке щастя бути коханим і любити ..
  • Ну що, коли наступний дует з Лазарєвим ….?
  • Нарешті ми дочекалися цю колаборації, спасибі вам за такий чуттєвий трек!
  • ваші голоси дуже красиво зливаються, викликаючи тисячі мурашок по всьому тілу, з прем’єрою !!
  • Неймовірний гімн любові, заспівати кращими голосами сучасної естради. Мурашки від кожної ноти, слова не відпускають
  • Це незрівнянно! Дві душі, що співають з надривом і щирістю, два серця, що б’ються в унісон, кращий дует кращих Артистів

Схожі статті

Ідеальне тісто без опари: для піци, пиріжків і булочок: розкриваю секрет, що любить тісто, яке не черствіє

Домашня випічка дуже різноманітна, майже на кожній кухні готують булочки, пиріжки, піцу, пироги. Все це можна приготувати з одного універсального тіста без опари. Рецепт у нашій статті.

Онуки називають їх сандвічами, але я готую “накладанці”: ці бутерброди з фаршем улітають під чисту до крихти

Якщо немає часу не приготування пиріжків, можна обійтися простим рішенням – зробити накладанці. Це такі гарячі бутерброди з м'ясним фаршем. Їх ще можна назвати сандвічами.

Замість того, щоб пити каву, роблю з неї тортик “Капучино” за 10 хв: гості від повітряного десерту у захваті

Щоб приготувати торт "Капучино", вмикати духовку чи плиту не доведеться. Всього 10 хвилин часу на приготування, і маєте ідеальні солодощі з кавовим ароматом. Тільки встигайте нарізати на порції.