Ілона Гвоздьова та Оля Полякова вступили в відверту перепалку: міряються своїми “п’ятими точками”

Зоряний хореограф Ілона Гвоздьова та українська співачка Оля Полякова вирушили на відпочинок зі своїми сім'ями.

Дівчата поділилися в Інстаграм барвистими знімками в купальних костюмах. Ілона фотографувалася в червоному злитому купальнику, а її колега по сцені Оля позувала в молочному роздільному купальнику. Об’єднувало їх те, що обидві знамениті красуні провели фотосесію на яхтах, тому в мережі їх порівнюють.

Вони, безумовно, обидві гідні звання “королеви краси “, однак зовні в корені відрізняються. Наприклад, Ілона Гвоздьова брюнетка, нижче ростом, у неї приємна струнка фігура, проте маленький розмір бюста. Оля Полякова – висока блондинка з виразним декольте.

Ілона Гвоздьова в купальному костюмі на яхті
Ілона Гвоздьова в купальному костюмі на яхті
Оля Полякова в купальному костюмі на яхті
Оля Полякова в купальному костюмі на яхті

У коментарях думки з приводу того, хто ж із зірок більш ефектно виглядає в купальному костюмі на яхті, значно розійшлися. Ось що писали під фотографіями:

  • Та ну ладно !!! Куди там Гвоздьов до Полякової
  • Полякова звичайно ефектніше
  • Некоректно порівнюваті двох абсолютно різніх за типажами жінок. Обідві и успішні, и красиві. В обидвох є чому повчітіся.
  • Звичайно Ілона
  • Оля Полякова, розумничка молодець красива дуже

Додамо, що Оля Полякова – знаменита українська співачка. Нещодавно стало відомо, що вона буде зоряним детективом проекту “Маска ” на телеканалі “Україна “.

Ілона Гвоздьова працює з телеканалом 1 + 1. Зокрема, вона вже кілька разів брала участь в шоу “Танці з зірками “, а в одному з сезонів і зовсім здобула кубок переможця.

Схожі статті

“Перебиває та рветься до мене в кадр”: Наталія Мосейчук показала Філімона, який заважає їй проводити ефіри

Нещодавно у соцмережах, у відео про закулісся знімань, у кадрі разом з Наталею вперше з'явився Філімон, котрий досить жваво намагався перебити ведучу.

Пристосувалася солити скумбрію в пакеті: смачніше, ніж у розсолі, і посуд не потрібний. Геніально просто

Замість скумбрії таким же чином у пакеті можна засолити оселедець. Якщо немає бажання використовувати спеції, достатньо буде лише однієї солі. Виходить дуже жирно та смачно.

Нереально смачний пиріг з сирною начинкою і курагою: забудьте про інші рецепти. Це найлегший тортик у світі

Дріжджовий пиріг із сиром та курагою виходить надзвичайно ароматним. Чаювання з такою здобою вийде ідеальним. А бесіда полине у правильне річище, адже смакота налаштує на приємний лад.