Британська школа в Україні за 40 тисяч доларів на рік: скільки коштує навчання дочок Камалії?

Співачка Камалія - справжня зірка. Її люблять, цінують, на її концерти збираються цілими стадіонами, а виходу нових пісень чекають з нетерпінням. Крім того, що вона знаменита і затребувана, вона ще й дружина, і мати.

Її чоловіка звати Мохаммад Захур, він пакистанець. У 2013 році у подружжя сталася важлива подія – їх сім’я поповнилася одразу на дві особи – двійнят Арабеллу і Мірабелла. Як же живуть дівчатка, які з дитинства оточені любов’ю, увагою преси, і живуть в достатку?

Мірабелла і Арабелла
Мірабелла і Арабелла

Дівчатка Камалії та Захура вчаться в Україні, в школі з британським вектором освіти. Поки вибирали навчальний заклад для спадкоємиць, з чоловіком мало не посварилися. Папа хотів, щоб дівчатка здобували освіту за кордоном.

Про це Камалія розповіла в інтерв’ю телеканалу “Україна “.

Камалія, її чоловік Мохаммад Захур та дочки Арабелла і Мірабелла
Камалія, її чоловік Мохаммад Захур та дочки Арабелла і Мірабелла

Співачка розповіла, що в рік на навчання однієї дитини у них йде більше двадцяти тисяч доларів. Але перспектива дійсно хороша – випускники цієї школи надходять в кращі ВНЗ Британії та Америки.

Дівчатка маму не засмучують – радують успіхами в навчальному процесі.

Це не дивно, адже Камалія розповідає – займається з дівчатками з двох років, причому сама, репетирів не наймати.

Камалія з чоловіком і дітьми
Камалія з чоловіком і дітьми

Українська співачка і модель Камалія запевняє – займається з дітьми, відкладаючи всі свої важливі завдання. Навіть, часом, відмовляється від виступів. Адже сім’я для неї завжди на першому місці. І це дає свої плоди – в сімействі зоряної красуні порядок і взаєморозуміння, до чого багато хто так прагнуть.

Як дружина мільярдера виграла конкурс краси і стала співачкою? Історія красуні Камалії

Популярне

Схожі статті

Надя Дорофєєва не може стримати сліз, коли пригадує участь у “Шансі”: чим розчулила дівчина Кузьму Скрябіна

У кожного українського артиста є своя історія стосунків із Кузьмою Скрябіним. Не залишилася осторонь і Надя Дорофєєва, пригадавши, як співпрацювала з музикантом у шоу "Шанс".

“Артист ніколи не буде до цього готовий”: Катерина Кухар “прийняла естафету” від Шоптенко і отримала травму

Олена Шоптенко травмувала колінні зв'язки, тоді як Катерина Кухар розповіла про надрив м'язів. Обидві знаменитості поділилися, як почуваються після професійних травм.

Таку вечерю можна подати на свято. Від цього рецепта неможливо відмовитися: картопля з часниковою заправкою

Усі ми любимо смажену картоплю. Це проста, але при цьому смачна і ситна страва. Сьогодні ми підготували рецепт незвичайної та пікантної картоплі з часниковою заправкою, який підійде навіть на свято.