“Танці з зірками ” 2021: Євгенія Власова блиснула грацією і показала майстерні па на паркеті

Євгенія Власова тріумфально повертається в шоу-бізнес. Зірку запросили в проект "Танці з зірками ".

Євгенія Власова через тривалу хворобу і реабілітації, не могла виступати на сцені, а колись вона була справжнім кумиром молоді.

Але більше співачка не збирається залишатися в стороні. Артистка повертається на естраду і допоможе їй у цьому проект “Танці з зірками “.

Нещодавно в Інстаграме знаменитість показала, як легко й граціозно може рухатися на паркеті. І хоч перший випуск ще не вийшов в ефір, артистка не втрималася, що б не поділитися свіжими кадрами.

Виявляється, що Власова обожнює танцювати, і її дуже зацікавила пропозиція стати частиною легендарного проекту. Зараз співачка називає це новим досвідом. Дійсно це так і є. Після довгої перерви для артистки вихід у прямий ефір буде справжнім викликом.

До речі, в цьому році Женя вже брала участь в проекті “Голос країни “, але не в якості учасниці, а як гостя. І судді, і глядачі прийшли в захват від виступу співачки і побажали їй якнайшвидшого повернення на сцену.

Чому Євгенія Власова покинула естраду?

У 2009 році артистка отримала погані новини. Вона дізналася, що їй потрібна операція. Так само лікарі призначили їй непросту хіміотерапію. За словами Євгенії, у неї не було онкопоказаній до даного лікування, але медики все одно наполягли. Дні в клініці перетворилися на справжнє пекло. Але зірка витримала.

Після одужання вона була готова знову повернутися до музики, але в 2017 році знову потрапила до лікарні.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.