Мама на небі: як живе єдиний син Жанни Фріске і чому у нього були проблеми з батьком (відео)

Жанна Фріске - співачка, яку любила вся країна. Її не стало у віці сорока років через рак.

Про свою важку хворобу Жанна дізналася під час першої, але пізньої вагітності і довгий час тримала її в строгому секреті.

Фріске все рідше стала з’являтися на публіці, проте через деякий час близькі співачки зробили офіційну заяву, в якій йшлося, що Жанна хвора на рак. На лікування співачки було зібрано понад 66 мільйонів рублів, однак перемогти пухлина головного мозку так і не вдалося. Фріске померла 15 червня 2015 року у власному будинку. У неї залишився син Платон, який відправився на виховання до батька. Як Дмитро Шепелєв відноситься до сина від Жанни, і не перестав любити його менше після того, як у нього з’явилася нова любов, нова сім’я і новий син?

Свого першого і єдиного сина Жанна назвала Платон. Прізвище дала батька – Шепелев. Незважаючи на юний вік, в біографії Платона Шепелєва було чимало складних моментів. Він рано втратив матір і залишився під опікою батька, який постарався захистити його від зайвої уваги публіки.

Фактично з родичів у маленького Платона після втрати мами залишилися батько Дмитро Шепелєв, і бабуся з дідусем по маминій лінії – Володимир і Ольга Фріске-Копилові. Здавалося б, горе згуртовує, але дитини родичі поділити не змогли.

У великому будинку, де повинна була жити Жанна, зараз живе її батько. По двору розкидані машинки, але ними вже давно ніхто не грає.

Батько Жанни Володимир Копилов

Дмитро Шепелєв запевнять – своєї провини в тому, що ховає онука від дідуся – не бачить.

Публіка переживала за Платона, адже убитий горем батько може вселяти різні депресивні думки в голову дитині. Навіть якщо це і не так, то діти дуже тонко відчувають настрій своїх батьків, і маленький Платон міг ще більше переживати через втрату мами і відсутності контакту з батьком.

Син Жанни Фріске Платон

Однак, як виявилося, у Шепелєва все не так вже й погано. Кілька років тому він зустрів свою нову любов, з якою буквально розцвів на очах – звуть її Катерина Тулупова.

Телеведучий познайомився з майбутньою обраницею в дитячому саду, куди вони обидва привели своїх спадкоємців: телезірка – сина Платона, а дизайнер інтер’єру Катя – дочка Ладу. Пара довго приховувала свої відносини і ніяк не коментувала домисли, які ходили в ЗМІ.

Але по Дмитру і так видно, що саме Катерина повернула його до життя і допомогла налагодити контакт з єдиним сином.