Мосейчук розповіла, чому чоловік не дивиться її програми і розкрила секрет виховання синів

Наталія Мосейчук - одна з найвідоміших телеведучих країни. У кадрі вона вже 15 років.

Тому у Наталії багато шанувальників, які цікавляться не тільки професійним життям, а й особистим. Мосейчук пустила журналістів до себе додому і познайомила з чоловіком, синами.

Ілля Іванович – чоловік телеведучої Наталії Мосейчук. Разом пара вже півтора десятка років, і їх фішка- називати один одного по імені-по батькові. Ніяких “зайчиків ” і “котиків “.

Чоловік Наталії Мосейчук розповів, чому не дивиться ТБ-програми з її участю

Ілля Іванович зізнається – програми своєї дружини не дивиться.

“Я розумію, що зустріти дружину після важкого робочого дня і почати розповідати їй що там було не так, що тут було не так, з точки зору менеджменту, напевно, добре. Але з точки зору відносин, скоріше ні … Але Наталя Миколаївна (Мосейчук – ред) говорить часто правильні речі. Дуже часто, але не завжди “,

– підкреслює чоловік.

Незважаючи на те, що шанувальники і телеглядачі сприймають Мосейчук як сувору і завжди дуже зібрану, в житті вона насправді м’яка і доброзичлива. Особливо у вихованні дітей.

Наталія Мосейчук з чоловіком і синами
Наталія Мосейчук з чоловіком і синами

Не любить криків, покарань, вважає, що треба вміти домовлятися.

Зараз у подружжя двоє дітей – старший Антон і молодший Матвій. З ними батьки встановили взаємоповага і розуміння. Однак, так було не завжди, тому Ілля і Наталя старанно працювали над відносинами. Хоча виховання старшого і молодшого синів кардинально відрізняється, є все ж і незмінна риса.

“Любити. Я іншого не знаю секрету “,

– підкреслює телеведуча ТСН і “Право на владу “.

Нагадаємо, що Наталія Мосейчук родом з Туркменістану. Останні 15 років працює на телеканал 1 + 1, є телеведучою вечірніх новин і політичного ток-шоу “Право на владу “. Їй 48 років, заміжня, виховує двох синів. Нерідко фігурує в скандалах через своїх гострих висловлювань в сторону політиків і бізнесменів.

Схожі статті

Віталію Козловському майбутнє підказує тато, а вдові Світлані – Кузьма Скрябін: як спілкуються з тим світом

В умовах постійного стресу останнім часом в українців загострилися всі почуття. Деякі навіть отримують передбачення від своїх померлих родичів. Знаменитості в цьому плані не є виключенням.

Усього 3 інгредієнти, 15 хв часу і готовий дієтичний десерт: з сиром, фруктами, але без борошна та крохмалю

Коли не хочеться вмикати духовку, а солоденького кортить скуштувати, приготуйте легкий десерт. Готується все дуже просто всього з 3 інгредієнтів. Фігурі не зашкодить.

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?