Як виглядає син Алли Мазур і чому вона не розповідала йому про свій діагноз

Телеведуча Алла Мазур - улюблениця мільйонів глядачів. Вона працює на телеканалі 1 + 1 з першого випуску ТСН в 1997 році.

Раніше Мазур бачили по телевізору щодня, а тепер ведуча почесно веде підсумки тижня, розповідаючи в звичній манері про все, що сталося в Україні та в світі в останні кілька днів.

Під час начитки новин вона холодна. Адже професіоналізм телеведучої такого рівня криється в тому, щоб не показувати особистого ставлення до новини – суто журналістські стандарти.

Це і навчило Мазур абсолютно не вказує нічого з особистого життя. Саме тому публіка досі не знає хто її чоловік і як вона виховує сина.

Як виглядає син Алли Мазур?

Хлопчика звуть Артем.

Як виглядає син Алли Мазур

Зараз Артему 13 років, і як більшість підлітків, він відмовляється фотографуватися. Але телеведуча спокійно сприймає таке бажання сина.

Як виглядає син Алли Мазур – дитяче фото
Син Алли Мазур пішов у школу

Жінка каже – у них чудові стосунки з сином. Вони один одного розуміють з півслова. Нехай іноді і не обходиться без типових сцен “мати і син “, вони є ще й кращими друзями.

Як виглядає син Алли Мазур
Як виглядає син Алли Мазур
Як виглядає син Алли Мазур

Алла зрозуміла, що її син рано подорослішав. Це сталося в той момент, коли вона збиралася розповісти йому про свою онкології і шукала кращого моменту. Мазур питала у сина чи знає він, що таке рак. І тоді хлопчик все зрозумів.