Юлія Висоцька вперше заявила, що їй важко жити з Кончаловським

Телезірка Юлія Висоцька довгий час була прикладом і ідеалом для багатьох жінок. Однак зараз вона розкрила, що у неї не такі ідеальні відносини.

Як повідомляє видання z-aya.ru, 47-річна Висоцька в бесіді з публіцистом Дмитром Биковим чесно розповіла про відомого чоловіка.

Юлія зазначила – працювати з Андрієм Кончаловським куди легше, ніж жити. Проживши стільки років, Юлія стверджує – різні складнощі були в їх житті, і конфлікти в тому числі. Добре, що пара зберігає теплі почуття один до одного до сих пір.

“Ми, як би це дивно не звучало, рідні люди. І зрозуміли це рано, коли зустрілися. Ми могли б розлучитися в якісь моменти, могло б щось трапитися, але ми близькі. Це якась неймовірна зв’язок “,

– ділиться з журналістом Юлія Висоцька, дружина Андрія Кончаловського.

Юлія Висоцька дивиться закоханими очима на Андрія Кончаловського після 25 років шлюбу

Відзначимо, Юлія – п’ята дружина Андрія Кончаловського. Разом пара вже багато років. У них двоє спільних дітей.

Нагадаємо, що головним випробуванням долі Кончаловського і Висоцької була і залишається фатальна аварія 2013 року, яка відібрала у пари їх старшу дочку Марію. Маша досі (ось вже 8 років) знаходиться в комі.

За деякою інформацією, Марія вже прийшла в себе і вчиться жити заново. Рідні ж стверджують – їх дочка знаходиться в комі і в себе не приходила. Однак вони щире вірять в те, що зможуть допомогти їй встати на ноги.

Юлія Висоцька та Андрій Кончаловський в період знайомства