8 років коми: річниця з дня аварії сім’ї Кончаловського і Висоцької – що відомо? (Відео)

8 років тому життя подружньої пари з Росії розділилася на "до " і "після ".

Юлія і Андрій вирішили відвезти дітей до Франції. Показати старшенький Маші і младшенькому Петі Париж, відомі гірськолижні курорти. Однак в один момент все перевернулося. Життя більше ніколи не була незмінною.

12 жовтня 2021 року минає 8 річниця з дня аварії сім’ї Юлії Висоцької та Андрія Кончаловського. Тоді в ДТП вони практично позбулися старшої дочки. Марія не загинула. Однак зараз їй 22 роки, і більше третини свого життя вона перебуває в стані медикаментозного сну.

Страшна аварія, в результаті якої Марія отримала черепно-мозкову травму і впала в кому, сталася 12 жовтня 2013 року у Франції. Орендованим автомобілем керував Кончаловський, а поруч сиділа його дочка, чи не пристебнута ременем безпеки. Коли режисер не впорався з керуванням і зіткнувся із зустрічним автомобілем, Марія отримала важку травму голови.

Андрій Кончаловський і Юлія Висоцька
Андрій Кончаловський і Юлія Висоцька

Визнав чи кінорежисер зі світовим ім’ям свою провину? Безумовно, день у день він згадує про те фатальний день і звинувачує себе. Однак експертиза показала, що чоловік не був п’яний. Тому основна версія слідства, чому так сталося – це втрата контролю над управлінням машиною в результаті несприятливих погодних умов і зовнішніх чинників.

Кончаловський
Кончаловський – тут Маша ще до аварії

84-річний постановник зізнався, що його головна мета – одужання дочки після перенесеної коми. Свою провину він намагається спокутувати тим, що знайшов і оплачував їй кращих світових лікарів, проте кілька років тому її перевезли в Росію.

Позитивна динаміка намітилася в 2015 році. Тоді повідомлялося, що дівчина почала самостійно дихати. У неї відновилася робота внутрішніх органів і покращився загальний стан.

Як зараз почувається Маша і де вона находітся- загадка. Сім’я вибрала позицію – мовчання.

Схожі статті

Капуста “Хвилинка”: один в один як квашена. У подруги в гостях взяла рецепт маринованої капусти за добу

Не потрібно витрачати купу часу на приготування квашеної капусти. Розповідаємо, як замаринувати закуску так, аби вона нічим не відрізнялась від такого салату.

Навчилась готувати томлені ребра, що можна губами їсти: будь-яке м’ясо виходить однаково ніжним. Оцінять всі

Чудовий варіант для святкового столу, який оцінять всі гості – томлене м'ясо в соусі. Ця страва відмінно смакуватиме з відвареним рисом, овочами та картопляним пюре.

Мій “ходовий” салат, який побив усі рекорди за швидкістю приготування: всього 4 продукти у складі. Вірите?

Аби за святковим столом здивувати гостей, не потрібно готувати надзвичайно складні та багатошарові салати. Розповідаємо про чудовий варіант закуски для кожного.