Віра Брежнєва показала, як провела вихідний з коханим Меладзе

Віра Брежнєва - екс-учасниця музичного колективу "Віа Гра ".

Хоча продюсер Костянтин Меладзе за часів активного розвитку “Віа Гри ” і наполягав на тому, щоб в колективі не було ніяких конфліктів, і забороняв романи на роботі, але сам же і порушив це правило.

Щоб уникнути гніву шанувальників і хоч якось пом’якшити новина, Костянтин і Віра довгі роки не хотіли розповідати про свій союз. Лише коли публіка остаточно залишила цю тему і перестала вірити чуткам, творчі люди зіграли весілля.

Зараз 39-річна співачка і актриса Віра Брежнєва живе разом з Костянтином Меладзе

Віра Брежнєва показала, як провела вихідний з коханим Меладзе
Віра Брежнєва показала, як провела вихідний з коханим Меладзе

Спільних дітей у пари немає. Невідомо, чи планують вони поповнення, але цікаво, що вони крізь роки пронесли такі зворушливі і трепетні відносини, які були на самому початку їхнього романтичного шляху.

Нещодавно Віра Брежнєва продемонструвала в блозі соціальної мережі Інстаграм, як прогулялася по осінньому лісі з Костянтином Меладзе і поділилася рідкісним спільним фото.

Відзначимо, шлюб Віри і Костянтина офіційно триває 6 років. Незважаючи на те, що Вірі 39, а Костянтину 58, пара відмінно уживається. Більш того, старший з братів Меладзе відмінно прийняв дочок Віри, ставиться до них з повагою, виховує, проявляє мужність і терпіння.

До слова, Брежнєва розповідала, що після весілля стала інакше дивитися на свого чоловіка. Вона намагається проявляти свою життєву мудрість, не провокувати конфлікти, вирішувати все дипломатичним шляхом. До цього ж вона привчає і своїх дітей.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.