Настя Каменських показала ніжний домашній лук: смарагдова тепла піжама

Співачка Настя Каменських навіть вдома хоче виглядає елегантно і привабливо - так, щоб Потап захоплювався.

Звичайно, раніше співачка зізнавалася, що може дозволити собі спати в футболці чоловіка, проте це швидше виняток, ніж правило. Зірка любить чарівні жіночні піжами, яких у неї величезна кількість. І нарядами артистка любить хвалитися у себе в Інстаграм-профілі.

Настя Каменських показала улюблену теплу піжаму

Настя Каменських показала улюблену теплу піжаму
Настя Каменських показала улюблену теплу піжаму
Настя Каменських показала улюблену теплу піжаму

Зараз, в сезон похолодань, далеко не завжди можна ходити по будинку в коротких шортиках і майці. Тому дружина Потапа вирішила утеплитися.

Її нові фотографії зібрали безліч “лайків ” і захоплених коментарів. Однак були й ті, які відзначили, що новий домашній look повнить артистку.

Відзначимо, що дружина українського репера з міжнародним ім’ям Потап Настя Каменських – одна з найстильніших жінок в українському шоу-бізнесі. Вона надихає на неординарні аутфіти багатьох прихильниць і показує, як можна виглядати бездоганно де завгодно і коли завгодно.

“Мені здається, смарагдовий підходить всім. Такий глибокий, благородний, красивий. Тому я і не помітила, як почала все скуповувати в цьому кольорі “, – написала NK в описі до публікації

Також додамо, що недавно артистка разом зі своїм чоловіком була на відпочинку. Неймовірні знімки в лимонному купальнику зірка опублікувала в Інстаграм-профілі, ніж розвіяла чутки про те, що вагітна. Адже на знімках чітко видно, що ні про вагітність мова і не йде. Потап також не хотів би коментувати те, коли у пари будуть гроші.