Настя Каменських показала ніжний домашній лук: смарагдова тепла піжама

Співачка Настя Каменських навіть вдома хоче виглядає елегантно і привабливо - так, щоб Потап захоплювався.

Звичайно, раніше співачка зізнавалася, що може дозволити собі спати в футболці чоловіка, проте це швидше виняток, ніж правило. Зірка любить чарівні жіночні піжами, яких у неї величезна кількість. І нарядами артистка любить хвалитися у себе в Інстаграм-профілі.

Настя Каменських показала улюблену теплу піжаму

Настя Каменських показала улюблену теплу піжаму
Настя Каменських показала улюблену теплу піжаму
Настя Каменських показала улюблену теплу піжаму
Настя Каменських показала улюблену теплу піжаму

Зараз, в сезон похолодань, далеко не завжди можна ходити по будинку в коротких шортиках і майці. Тому дружина Потапа вирішила утеплитися.

Її нові фотографії зібрали безліч “лайків ” і захоплених коментарів. Однак були й ті, які відзначили, що новий домашній look повнить артистку.

Відзначимо, що дружина українського репера з міжнародним ім’ям Потап Настя Каменських – одна з найстильніших жінок в українському шоу-бізнесі. Вона надихає на неординарні аутфіти багатьох прихильниць і показує, як можна виглядати бездоганно де завгодно і коли завгодно.

“Мені здається, смарагдовий підходить всім. Такий глибокий, благородний, красивий. Тому я і не помітила, як почала все скуповувати в цьому кольорі “, – написала NK в описі до публікації

Також додамо, що недавно артистка разом зі своїм чоловіком була на відпочинку. Неймовірні знімки в лимонному купальнику зірка опублікувала в Інстаграм-профілі, ніж розвіяла чутки про те, що вагітна. Адже на знімках чітко видно, що ні про вагітність мова і не йде. Потап також не хотів би коментувати те, коли у пари будуть гроші.

Популярне

Схожі статті

Заради кар’єри в кіно Мер’єм Узерлі перекроїла себе повністю: Хюррем Султан тепер просто не впізнати

Відома турецька актриса Мер'єм Узерлі змінила свою зовнішність – і заради кар'єри в кіно, і заради власного задоволення. Показуємо, як виглядала зірка раніше та який вигляд вона має зараз.

Сусіди стали в чергу за рецептом. Мої ходові паски з оригінальною начинкою: краще ніж панетоне і крафін

Пасочки з шоколадною начинкою неабияк потішать домашніх та гостей. Адже ніхто не сподівається, що в середині Великодньої випічки побачить ще й щось дуже несподіване та смачне.

Навіть стіл борошном не забруднила. Найпростіше і найшвидше печиво: смачне, розсипчасте. Тісто на кефірі

Печиво - це смачний десерт, який прикрашає будь-який стіл і додає затишку в будь-який вечір. Сьогодні ми підготували простий і швидкий рецепт на кефірі, після якого навіть стіл залишиться чистим.