Зірка “Танців з зірками” потрапила в аварію: фото з місця ДТП

Хореограф і переможець одного з сезонів проекту "Танці з зірками " Ілона Гвоздьова потрапила в ДТП в Києві.

На щастя, аварія обійшлася без жертв і постраждалих, проте машина потребує ремонту.

Про неприємний інцидент Гвоздьова повідомила у себе в Інстаграме. Ситуація сталася в Києві 20 жовтня.

Повідомляється, що ДТП сталася в той час, коли Ілона Гвоздьова стояла на світлофорі. Автомобіль, який стояв позаду, не дотримувався дистанції і в’їхав в задній бампер артистки.

Фото і відео вона записувала просто з місця подій. Зірка зізналася, що перші 5 хвилин після того, як в неї врізалося авто, дуже нервувала.

Переможниця “Танців з зірками ” зазначила, що вона прийшла в себе і відійшла від нервів, коли усвідомила, що у її машини не дуже значні пошкодження, а в ДТП ніхто не постраждав.

“Я відбулася подряпинами, а у нього повний капот “,

– розповіла знаменитість.

Наслідки аварії з Ілоною Гвоздьової 20 жовтня
Наслідки аварії з Ілоною Гвоздьової 20 жовтня

Хореограф закликала своїх фоловерів бути пильними на дорогах, і не “притискатися ” до інших автомобілів, особливо на перехрестях і світлофорах.

Нагадаємо, Ілона Гвоздьова брала участь в “Танцях з зірками ” останній раз в 2020 році. Тоді вона вийшла на паркет вагітної – на 9 місяці. Пара першою залишила шоу.

Ілона Гвоздьова
Ілона Гвоздьова

Зараз, в новому сезоні “Танців з зірками ” Ілону запросили вже в крісло судді як суддю-джокера. За проектом Гвоздьова стежить і завжди висловлює свої коментарі.

Популярне

Схожі статті

Спробувала в гостях, повторила вдома і тепер мої просять її щодня: запечена у фользі картопля з грибами

Подорожуючи кулінарним світом, ми часто зустрічаємо страви, які залишають незабутні враження і здатні змінити наше уявлення про смак. Одна з таких страв — запечена у фольгу картопля з грибами.

Стомилася від багаторічної самотності: 55-річна Надія Матвєєва знайшла щастя з молодим коханим, якому 35

Надія Матвєєва відома всім як ведуча телепрограм «Все буде добре», «Все буде смачно» та інших. Протягом багатьох років вона давала глядачам корисні поради. А що ж відбувається в її особистому житті?

Надя Дорофєєва не може стримати сліз, коли пригадує участь у “Шансі”: чим розчулила дівчина Кузьму Скрябіна

У кожного українського артиста є своя історія стосунків із Кузьмою Скрябіним. Не залишилася осторонь і Надя Дорофєєва, пригадавши, як співпрацювала з музикантом у шоу "Шанс".