Справжня халупа: в мережі показали будинок мами Андрія Данилко (Відео)

Мами Андрія Данилка Світлани Іванівни не було вже давно. Жінка пішла з життя на 83-му році життя.

Андрій Данилко нічого не любить розповідати про своє особисте життя. Він не показує де живе, з ким живе. Існує думка, що у артиста навіть є діти, але він цю інформацію не підтверджує, але і не спростовує.

Природно, при житті його мами він не показував і її апартаменти. І ось, після її відходу з життя Новіні.live опублікували цілий сюжет про те, де жила жінка.

Відомо, що сама Світлана Іванівна родом з Полтави. Вже коли жінка вийшла на пенсію, її син купив їй будиночок в селі. Від Києва туди їхати приблизно 4 години на машині.

Коли журналісти приїхали провідати маму гумориста і шоумена, то дізналися від сусідів, що вона померла приблизно рік тому. Дану новина не повідомляв публіці сам Андрій Данилко, очевидно, через те, що все ще глибоко переживав цю втрату.

Повідомляється, що в останні дні свого життя вона жила в квартирі в Полтаві.

А ось як виглядав той самий будинок, де довгі роки свого життя жила мама одного з найвідоміших артистів сучасності.

Світлана Іванівна - мама Андрія Данилка
Світлана Іванівна – мама Андрія Данилка
Будинок мами Андрія Данилка
Будинок мами Андрія Данилка
Будинок мами Андрія Данилка
Будинок мами Андрія Данилка

За фото і відео можна зрозуміти, що це не пентхаус за шалені гроші, а звичайний скромний будиночок – такий же, як і у всіх в селі. Сірі стіни, які з часом покосився від вогкості. Дах, яка або вже тече, або ось-ось потече. Поки, за інформацією з відкритих джерел, будиночок мами Данилко не продали. За ним доглядають родичі зірки, і зрідка приїжджають навести порядок.

Схожі статті

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.

Відміряю всього по 12 ложок і отримую неймовірно смачне та повітряне “диво” до чаю: за 30 хвилин управляюсь

Для приготування смачного десерту не обов'язково розводити велике готування і брати багато інгредієнтів. Сьогодні ми підготували рецепт дуже простого, ніжного і соковитого шоколадного торта з кремом.

Брюс Вілліс собі б такого не дозволив: Потап на підтримку Каменських замість шампуню помив голову молоком

Потап останнім часом не вилазить із зашкварів. Останнім крінжем репера стала звичайна ранкова процедура бриття перед дзеркалом. Та й тут Олексій Потапенко спромігся начудити.