Скільки отримує Ані Лорак в Україні та Росії?

Ані Лорак — співачка, з якою пов'язано багато скандалів. Чого вартий лише скандал зі зрадою її чоловіка. Або історія про те, як вона перестала виступати в рідній Україні, поїхавши до Росії.

Проте всі скандали, що крутяться навколо імені Ані Лорак, сприятливо впливають на її імідж і на гонорари. Адже після історії зі зрадою та розлученням цінник за виступ артистки виріс майже вдвічі.

За останніми даними, які є у соціальній мережі, українсько-російська співачка Ані Лорак оцінює свої творчі послуги, за різними даними, від 30 до 70 тисяч доларів за виступи. Експрес-газета пише, що деякі особливі заходи для фанатів можуть вартувати і всі 100 тисяч доларів.

Ані Лорак під час виступу

Занадто високі цінники Лорак бере за особисті корпоративи, виступи на закритих вечірках та весіллях.

Щоправда, з початком пандемії та карантину цінник трохи впав.

Такий прайс на виступи Лорак є однаковим і для шанувальників з України, і для російських слухачів. Слід зазначити, що останні сім років Кароліна Куєк не виступала в Україні, тож оцінити рівень її доходів тут складно.

Ані Лорак виступить в Одесі

Влітку 2021 року вперше після довгої паузи співачка дала кілька концертів в Одесі. Проходили виступи у нічних клубах міста. Скільки саме на цьому заробила докорінна українська зірка, яка останніми роками живе в Росії — складно.

Новини, інтерв’ю, цікаві історії ти знайдеш на сайті Одна хвилина.