І та не підходить, і ця не підходить: чому Басков досі самотній і не влаштував свою “шарманку”?

Молодий, гарний, талановитий, багатий. Здавалося б, це базові якості, які роблять чоловіка "ідеальним" в особі багатьох жінок. На натурального блондина Миколу Баскова юрбами вішаються фанатки.

Як 20 років тому, так і зараз. Як тоді, тоді співакові було 25 років, і він гастролював Росією та найближчими країнами зі своєю “кишенькою”, так і зараз, коли йому 45, і “шарманка” вже стала культовою. Начебто все логічно — красень, співає про кохання, багатий, натовп фанаток. Невідповідним залишається лише одне питання — чому він самотній і нещасний у коханні?

Микола Басков та Ані Лорак
Микола Басков та Ані Лорак

Микола Басков за своє життя був одружений лише одного разу, у цьому шлюбі давно поставлено крапку та співак довгі роки один. У цьому відео ми розберемося і розповімо вам, чому найнатуральніший блондин Російської Федерації так і не зустрів свого кохання.

Микола Басков

У житті виконавця легендарної Шарманки було багато романів, але жоден із них не увінчався успіхом. 2001 року Микола одружився з дочкою свого продюсера Світланою Шпігель. Подружжя прожило 7 років, після чого розлучилося. У цьому союзі народився син Броніслав. До речі, спадкоємець Баскова не підтримує жодних стосунків зі знаменитим батьком.

Потім артист почав зустрічатися з «Міс Всесвітом» Оксаною Федоровою. Лише у 2011 році пара оголосила про розлучення. Кажуть, що наступні два роки співак крутив кохання з Анастасією Волочковою. Саме тоді балерина влаштувала скандальну фотосесію на Мальдівських островах, сфотографувавшись абсолютно голою.

У 2014 році виконавець представив публіці нову обраницю. Нею стала модель та співачка Анастасія Кальчева. Ходили чутки, що закохані готуються до весілля, але у 2017 році вони розлучилися.

Незабаром серце Баскова зайняла Вікторія Лопирьова. Однак ці стосунки були приречені. У 2018 році пара вирішила розлучитися. З того моменту «золотий голос Росії» більше не з’являвся у суспільстві з новою пасією.

Самотність Миколи Баскова відбивається на його творчості — він, звичайно, все ще один із найзатребуваніших артистів сучасності, і випускає пісні, проте він дедалі більше відходить від свого звичного образу романтика та героя коханця. У своїй творчості Микола Басков намагається наблизитись до тебе молоді. Чого тільки варті колаборації з Данею Мілохіним, які розривають публіку одна за одною.

Микола Басков на відпочинку з невідомою жінкою та дівчинкою

Експерти стверджують, що за рахунок подібних композицій і такої поведінки на публіці він намагається повернути колишню молодість, коли Басков був затребуваним, молодим, впевненим у собі, і на нього жінки вішалися натовпом. Проте з іншого боку, він і зараз не відчуває нестачі уваги з боку фанаток.

Сам артист Микола Басков в інтерв’ю програмі П’ятого каналу “Світська хроніка” пояснив, чому досі не одружений.

Микола Басков та Вікторія Лопирьова

“Це найнепростіше, що випадає в житті людини: знайти своє кохання, знайти ту людину, яка зможе з тобою дивитися в один бік, і тобі буде з ним легко”,

Раніше співак розповідав, що давно мріє зустріти “родинну душу” – людину, з якою вона буде “на одній хвилі”. Тим не менш, його колишні супутниці були лише тимчасовою душевною відрадою, а для постійного довгого і щасливого життя партнери не сходилися.

Басков заявляє, що мріє зустріти таку жінку, з якою захочеться прокидатися, засипати, їздити, щось обговорювати.

Але до сьогодні такої пари він ще для себе не зустрів.

Тим не менш, 45-річний артист не засмучується і сподівається зустріти “ту саму”.

Філіп Кіркоров та Микола Басков

Його самота зараз його абсолютно не засмучує. Навпаки, він займається творчістю, почувається натхненним та наповненим. Проте, як і раніше, мріє зустріти жінку, яка зробить його щасливою.

А як ви вважаєте, чому такий завидний наречений Басків стільки років один?