Ведуча “Орла та Рішки” Тодоренко вагітна другою дитиною

За інформацією ЗМІ, телеведуча Регіна Тодоренко та її чоловік Влад Топалов чекають на другу дитину і вже продали ексклюзивну інформацію одному з журналів. Нібито, ця інформація має бути тиражована у березні 2022 року.

Чутки про те, що у сина Регіни Тодоренка та Влада Топалова народиться брат чи сестра, з’явилися у російських Telegram-каналах.

Регіна Тодоренко знову вагітна

Вже відомо, що журнал Хеллоу опублікує цю інформацію в березні – там же на обкладинці красуватиметься Регіна зі своїм вагітним животом.

А значить, до виходу обкладинки доведеться їй носити ширші сукні і всіляко з’їжджати з питань про вагітність.

Слід зазначити, що перед народженням первістка було те саме.

Зазначимо, що телеведуча Регіна Тодоренко вже виховує сина. 5 грудня 2018 року у Регіни та Влада народився син Михайло, якого вони часто називають Майклом. Вона одружується з Владом Топаловим. Є відомим російським блогером та інфлюєнсером.

Регіна Тодоренко знову вагітна – останнє фото в Інстаграм-сториз

Слід зазначити, що на останній Інстаграм-сторіз телеведуча та співачка одягнулася у широкий піджак, який за фактом приховує заокруглення в області живота, якщо вони є. Мабуть, так тепер зірка з’являтиметься часто, щоб приховувати своє становище. Проте вона вже не відвертеться, адже за її другою вагітністю слідкує вся країна.