Віктор Павлік купує своїй дружині Каті нову машину

Лише у 2021 році Катерина Репяхова похвалилася новенькою машинкою Тойота Рав 4, як у 2022 році вирішила оновити свій автопарк.

Блогер Катерина Репяхова зізналася, що після народження сина та численних поїздок на відпочинок зрозуміла, що її нинішня машинка для неї маленька, тому вирішила придбати нову. Яку точно ще не повідомила, проте розповіла, що це точно буде нова машина з салону, і вона також буде марки Toyota.

Про те, що зірка має намір оновити автомобіль, вона сама розповіла у своєму Інстаграм-блозі.

“Чоловік повіз Мішу мамі, сам їде в салон віддавати передоплату за мою нову машину. А буде вона готова тільки в липні. Ось такий попит на Тойоти. А я тим часом їду на мейк і укладання і до 12 чекаю маму з Мишком. Їх привезе чоловік”,

– Розповіла Катерина Репяхова, яка готується до інтерв’ю на одному з телеканалів.

Дружина Віктора Павліка Катерина Репяхова анонсувала покупку нової машини
Дружина Віктора Павліка Катерина Репяхова анонсувала покупку нової машини
Дружина Віктора Павліка Катерина Репяхова анонсувала покупку нової машини
Дружина Віктора Павліка Катерина Репяхова анонсувала покупку нової машини

Нагадаємо, напередодні Репяхова зробила ще одну заяву, яка приголомшила шанувальників. Вона зібралася в 2022 році зробити відразу дві пластичні операції – хоче зробити ринопластику та маммопластику. Носом Катя завжди була задоволена, проте подивилася приклад ринопластики в одного блогера і зрозуміла, що ніс справді може стати кращим. А маммопластику Репяхова розцінює як необхідність, особливо після годування груддю.

Популярне

Схожі статті

Як Ірина Горова та 15-річний син Андрій ставляться до Потапа: “Центр інтересів у нас вже не той”

Ірина Горова, відвідавши прем'єру кліпу Анни Трінчер "Бар за баром", разом зі своїм сином Андрієм відповіла на запитання від "Тур зірками на Люкс ФМ". Говорили переважно про Потапа.

Ніжні та дуже м’які: секретний рецепт млинців з 2 інгредієнтів – дуже легко запам’ятати. Ніколи не рвуться

Млинці знайомі всім нам із дитинства. Це дуже простий і смачний варіант на сніданок, обід, вечерю або просто перекус. Але що, якщо зробити їх ще простішими? Саме такий рецепт ми сьогодні підготували.

Смачний рецепт сніданку з лаваша, який готується всього за 15 хвилин: встигаю зранку цілу гору зробити

Зранку часто не вистачає часу, щоб приготувати сніданок. Через це часом доводиться нехтувати ним і чекати обіду. Сьогодні ми підготували простий і швидкий рецепт, який позбавить вас цієї проблеми.