Дружина Віктора Павлика прочинила завісу власної справи: розповіла про бізнес-плани

Нещодавно дружина українського артиста Віктора Павліка Катерина Репяхова заявила, що вирішила займатися своїм бізнесом. При чому, її прагнення стати бізнес-леді було досить різким, оскільки вона майже відразу кинулася шукати приміщення.

Репяхова каже: давно хотіла відкрити власний бізнес, проте тільки зараз для цього є ідеальні умови. Якою саме буде своя справа Каті — блогер наразі не зізнається, каже, що ще зарано. Коли вже всі реалізатори цього проекту перейдуть від планів до виконання завдань, і будуть перші результати, вона все покаже та розкаже.

Катерина Репяхова вперше заговорила про деталі свого бізнесу

Подробиці дружини Віктора Павлика як завжди ділиться у своєму Інстаграм-акаунті.

“З приводу свого бізнесу кілька слів прокоментую. Поки що я тримаю в інтризі, що це буде. Звичайно, багатьом цікаво, але я вирішила — коли ми вже точно визначимося з приміщенням, коли підпишемо договір, почнемо ремонт, коли я побачу хоча б зразкову візуалізацію”. приміщення, я з вами звичайно ж обов’язково поділюсь”, – каже дружина українського музиканта Віктора Павліка.

“Ми з дизайнером вже у четвер їдемо дивитися приміщення, обговорювати вже більш предметно. Завтра у мене зустріч юридична — я буду всі аспекти цього бізнесу вивчати. Загалом — максимально у процесі”, — резюмувала Катерина Репяхова у своєму Інстаграм-блозі.

Чи візьме якусь участь у цьому бізнес-проекті її чоловік, український артист Віктор Франкович Павлік — поки що невідомо. Проте Катя каже, що на цьому етапі вона домовляється з усіма сама. Відтак можна припустити, що це буде виключно її бізнес-проект.