Святослав Вакарчук та Ляля Ліхтарева: розкрит таємниця першого кохання музиканта

Святослав Вакарчук, лідер гурту «Океан Ельзи», український музикант та автор пісень ніколи не говорить про особисте життя.

Саме тому про особисте життя музиканта довгий час взагалі нічого не було відомо, а сам він багато разів потрапляв до переліку найзавидніших наречених.

Але, виявилося, Вакарчук вже давно має кохану жінку. Інформація про неї просочилася до засобів масової інформації у 2015 році. Повідомлялося, що ім’я обраниці Святослава – Ляля Ліхтарьова, що вони вже багато років живуть разом та виховують дитину Лялі від першого шлюбу. Пара майже 15 років приховувала свої стосунки, а 2015-го року офіційно вирішила їх оформити. Весілля пройшло у Львові у вузькому колі друзів. Але навіть цю важливу у своєму житті подію музикант коментувати відмовився.

Молоді люди познайомилися ще у студентські роки, але в ті роки стосунки між ними не виникли. Ляля поїхала до Англії навчатися у престижну школу стилістів. Закінчивши її, якийсь час працювала в Англії стилістом. Повернувшись до України, почала створювати сценічний стиль вітчизняних виконавців. Серед цих виконавців були музиканти «Океану Ельзи». У якийсь період професійні відносини Святослава і Лялі переросли в романтичні.

Ляля Ліхтаря була одружена зі своїм колегою стилістом. 1993 року у неї народилася донька Діана. В одному з інтерв’ю Вакарчук сказав, що Діані він більше друг, ніж батько. Дівчині вже 27 років, і вона займається маркетингом у галузі моди та дизайну.

Ляля не лише кохана лідера «Океану Ельза», а й його муза. Вона надихнула музиканта створення багатьох пісень з його репертуару. Так, наприклад, коханій присвячено пісню «Коко Шанель». У деяких кліпах гурту «Океан Ельзи» можна побачити натхненницю автора пісень та її дочку.

Якийсь час Ляля Ліхтарьова працювала концертним директором гурту «Океан Ельзи». Наразі, за непідтвердженими даними, вона займається бізнесом. Їй належить мережа салонів краси у Києві та у Львові.

Пізніше Святослав Вакарчук залишив Лялю та знайшов іншу жінку, яка й народила йому діток, та це вже інша історія.