Зірки з нещасною долею: Тіна Кароль втратила чоловіка, а Роговцева – сина

Українські та російські зірки – не небожителі, а звичайнісінькі люди. Як і в житті будь-якої людини, у їхньому житті теж можуть статися трагічні події.

Історія раку у чоловіка Тіни Кароль

Життєва трагедія наздогнала відому співачку Тіну Кароль у квітні 2013 року. У 28 років Тіна стала вдовою. Помер її улюблений чоловік, батько її дитини та продюсер Євген Огір. Йому виповнилося лише 32 роки. Причина смерті рак шлунка. Молоді люди зустрілися у 2007 році. З боку Тіни це було кохання з першого погляду. Їхнє сімейне щастя тривало всього п’ять років. Після смерті чоловіка Тіна Кароль заснувала благодійний фонд «Полюс тяжіння» та допомагає дітям з онкологічними захворюваннями.

Дружина Кості Хабенського померла від онко

Втратив найближчу людину – свою кохану дружину – відомий актор Костянтин Хабенський. Він познайомився з журналісткою Анастасією у 1997 році, а у 2000 році пара оформила стосунки. У 2007 році у них народився син, і одразу після пологів Анастасії поставили страшний діагноз – рак головного мозку. 2008 року жінка померла. У тому ж році Хабенський започаткував благодійний фонд для допомоги дітям з тяжкими захворюваннями головного мозку.

Дочка Слави Фролової померла від пороку

Найстрашніша трагедія у житті – смерть власної дитини. І в якому віці дитина пішла з життя, для батьків це завжди непоправна втрата.

Синові телеведучої та режисера Слави Фролової у 2020 році виповнилося 17 років, а дочці – 9 років. Адже у дітей могла б бути старша сестра. Дівчинка, перша дитина Слави, померла від вродженої вади серця. Тоді, за словами самої телеведучої, її життя розділилося на «до» та «після». З того часу Слава займається благодійністю.

Ада Роговцева втратила сина

Відома українська та радянська актриса театру та кіно Ада Роговцева у 2012 році втратила сина. Її син, режисер Костянтин Степанков-молодший помер напередодні свого 50-річчя від онкологічного захворювання. Актриса дуже тяжко перенесла смерть сина, тим більше, що у 2004 році вона поховала свого чоловіка, народного артиста СРСР, Костянтина Степанкова-старшого.

Загинув син Дмитра Пєвцова

У серпні 2012 року загинув син російського актора Дмитра Пєвцова, який з’явився на світ унаслідок студентського кохання. Данило Пєвцов у 2012 році випав із балкона, коли зі своїми однокласниками відзначав п’ятиріччя закінчення школи. Від численних травм молодик помер у лікарні. Йому було лише 22 роки. Данило закінчив театральне училище, встиг заявити про себе як про талановитого актора і мріяв про кар’єру в Голлівуді.

Померла донька Олени Захарової

Дочка актриси Олени Захарової померла у восьмимісячному віці від вірусної інфекції у 2011 році.

Ігор Ліванов втратив двох дітей

Відомий актор Ігор Ліванов пережив смерть дружини та двох своїх дітей. 1987 року в залізничній катастрофі загинули його дружина та восьмирічна донька Ольга. А у 2015 році внаслідок нещасного випадку загинув син актора та його другої дружини Ірини Безрукової – Андрій Ліванов. Молодій людині було 25 років. Він невдало впав у ванній і вдарився головою.

Син Сашка Домогарова потрапив під авто

Син актора Олександра Домогарова Дмитро Домогаров став жертвою нещасного випадку на вулиці. 23-річного молодика смертельно травмував джип, що вилетів на тротуар.

Син актриси Яни Троянової трагічно загинув

У 2011 році втратила сина актриса та ведуча Яна Троянова. Двадцятирічний хлопець покінчив життя самогубством. В останні роки життя він зв’язався з поганою компанією, рік відсидів у в’язниці, мав проблеми з наркотиками та алкоголем.

Володимир Кузьмін втратив дітей

Двох дітей втратив відомий музикант Володимир Кузьмін. У 2002 році, у віці 25 років, було вбито його дочку Єлизавету. У 2009 році загинув син музиканта Степан. Він зірвався з карнизу 18-го поверху висотного будинку, намагаючись урятуватися від пожежі у власній квартирі.

Дочка Гафта наклала на себе руки

Дочка Валентина Гафта наклала на себе руки у 2002 році після розставання з коханим чоловіком. Ользі було 29 років.

Трагічна втрата Армена Джигарханяна

Все своє життя згадував про загиблу доньку всенародно улюблений актор Армен Джігарханян. Його дочці Олені було 23 роки, коли в 1987 році вона заснула в автомобілі з увімкненим двигуном і задихнулася чадним газом.

Знаменитості, як і всі, тяжко переносять втрату близьких. Вони намагаються знайти втіху в роботі, а деякі – і в допомозі іншим людям, які потрапили в біду.

Схожі статті

У тонкий млинець загортаю соковите м’ясо: фірмовий рецепт моєї мами. Українські бендерики на святковий стіл

Ароматні бендерики у вигляді трикутників сподобаються абсолютно всім, адже виходять нереально смачними. Спробуйте приготувати тонкі млинці з соковитою начинкою!

Величезний лайк цій вечері 2 в 1: куряча печінка з оригінально запеченою картоплею. Готую для всієї родини

Кулінари стверджують, що страва з печінкою, приготована за цим рецептом, має повне право називатися теплим салатом, а картопля, запечена у такий спосіб — це повноцінний гарнір.

Розкішний трюфельний торт без коржів: замішала і відправила в духовку – все просто! Моя вдала імпровізація

Пропонуємо ідеальний трюфельний торт без заморочок, який буде до вподоби всім поціновувачам шоколаду. Такий десерт чудово пасуватиме для сімейного чаювання.