Тіна Кароль приголомшила історією з вінчання зі своїм чоловіком Євгеном Огіром: “Тоді не надала значення”

Поп-діва української сцени Тіна Кароль приголомшила спогадом про вінчання зі своїм покійним чоловіком Євгеном Огіром, який помер у 2013 році.

Тіна Кароль багато років несла образ невтішної вдови, поховавши свого чоловіка Євгена Огіра, життя якого забрав рак. Для зірки ця втрата була неймовірно важка, а своє серце вона досі не відкрила іншому.

Познайомилися Тіна та Євген у 2007-му – співачка на той момент була у пошуках нового продюсера, ним і став її майбутній чоловік. Відносини розвивалися стрімко – у 2008 році закохані зробили одразу три доленосні кроки. Спочатку одружилися, потім повінчалися і стали батьками Веніаміна.

Тіна Кароль та Євген Огір
Кароль згадала важливу деталь з вінчання з Огіром, яка передбачила його долю

Скріпити свій союз перед Богом Кароль та Огір вирішили на очах у всієї країни, запросивши на свято журналістів із камерами. Обряд відбувся 15 червня у Києво-Печерській лаврі. Лише потім артистка звернула увагу на важливу деталь, яка принесла нещастя.

Тіна Кароль приголомшила історією з вінчання зі своїм чоловіком

Після смерті Євгена Огіра Тіна Кароль випустила біографічний фільм “Сила любові та голосу”, який присвятила коханому. У ньому вона вилила свій біль, з яким живе донині, і щороку на річницю артистка ділиться архівними фото з того минулого щасливого життя.

Крім того, регулярно з’являються ексклюзивні кадри на фан-сторінках Кароль в Інстаграмі.

На 14 років з дня вінчання користувачі мережі згадали знак, що пророкував сумний кінець – від церковної свічки у Тіни загорілася фата, проте уваги на це вона не звернула, тільки посміялася.

  • “Тоді не надала значення…”;
  • “Дуже красива була пара. Видно кохання. Вічна пам’ять чоловікові”;
  • “Як він дивиться на неї… Такий закоханий погляд”, – відреагували на відео з вінчання Кароль та Огіра шанувальники.

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.