Крупним планом: як виглядає обличчя Алли Пугачової, Софії Ротару, Ольги Сумської без макіяжу та фотошопу

У мережі поширилися знімки зірок сцени, які радують своїх глядачів не один десяток років. Як виглядають Алла Пугачова, Софія Ротару, Ольга Сумська

Час не шкодує нікого, навіть власниць кохання мільйонної аудиторії. Щоб виглядати молодше, мало хто з зірок не вдається до послуг пластичної хірургії. Аллі Пугачовій у квітні цього року виповнилося 73 роки. Незважаючи на досить поважний вік, Примадонна виглядає свіжо та моложаво.

Алла Пугачова змінила стиль
Алла Пугачова змінила стиль

Разом зі своїм чоловіком, Максимом Галкіним, пара активно веде соцмережі. Обидва виставляють в Інстаграм відео та фото, де показують своє життя, дітей, відповідають на виклики сучасного суспільства та обставин.

Неозброєним поглядом помітно, що Алла Борисівна стала стрункішою, її обличчя витяглося і стало вужче. Сама легенда заперечує пластичне втручання, посилаючись на проблеми із здоров’ям. Як би там не було, у свої 73 роки Алла Пугачова виглядає свіжо та доглянуто, хоча сама скаржиться своїм підписникам на появу зморшок.

Пост Алли Пугачової в Інстаграм
Пост Алли Пугачової в Інстаграм

Чоловік Алли Борисівни, Максим Галкін, часто знімає співачку, відверто милуючись нею. Особливо якщо це відповідь на гучні заяви співвітчизників.

Як виглядає Софія Ротару зараз
Як виглядає Софія Ротару зараз

Виконавиця хіта “Сумно, сумно аж за край” Софія Ротару теж не поспішає зізнаватися публіці у пластиці. У свої 74 роки виглядає на 40, на публіці завжди з гарною зачіскою та стриманим макіяжем. На фото з інтернету співачка виглядає підтягнутою, зморшки майже не помітні на її обличчі. Все ж таки на обличчі Софії Ротару якщо і були втручання, то вони виглядають дуже тонкими і акуратними, плавнішими.

Софія Ротару прекрасна у своєму віці
Софія Ротару прекрасна у своєму віці

Коментатори під постами Інстаграм розділилися:

  • “Софія Ротару без макіяжу, роки таки беруть своє!” – написано під знімком.
  • “Красуня, всім би так виглядати в її роки”
Як виглядає Ольга Сумська зараз
Як виглядає Ольга Сумська зараз

Роксолана всіх часів Ольга Сумська у будь-якому віці була прикладом нетривіальної краси та жіночності. Актрисі цього року буде 56 років, але вона також захоплює своєю молодістю: таке відчуття, що на обличчі немає жодної зморшки. Ольга Сумська ділиться зі своїми шанувальниками, як їй вдалося досягти такого результату: користується лише натуральними рецептами краси, відвідує салони, вдома робить маски для обличчя з натуральних інгредієнтів. Додати нічого – справді, метод робочий.

Ольга Сумська, слідуючи трендам, активно веде соцмережі. Її слідкувачі не скупляться на компліменти:

  • “Як можна бути такою красунею в такі роки? Ви прекрасна”
    “Дуже красива без макіяжу”
    “Молодець, що не боїтеся без макіяжу”

Ці жінки своїм прикладом доводять, що вік – не завада красі, не бояться показати свою натуральну красу та сміливо публікують знімки без макіяжу у мережі. Адже немає нічого прекраснішого і загадковішого, ніж краса жінки, пронесена через десятки років.

Схожі статті

Цей чарівний кавовий пиріг просто неймовірний: легко і без випічки готую улюблений десерт для своєї сім’ї

Цей чарівний торт вартий зусиль та часу на його приготування, тому що має напрочуд показний вигляд, через що завжди буває перлиною будь-якого десертного частування.

Всього 4 інгредієнти, а так смачно: ніжний салат із банального буряка тепер готую щодня, бо чоловік випрошує

Салат із буряка, яєць та сиру виходить не лише смачним, але й поживним. Він чудово пасуватиме як на кожен день, так і на святковий стіл. Спробуйте!

У тонкий млинець загортаю соковите м’ясо: фірмовий рецепт моєї мами. Українські бендерики на святковий стіл

Ароматні бендерики у вигляді трикутників сподобаються абсолютно всім, адже виходять нереально смачними. Спробуйте приготувати тонкі млинці з соковитою начинкою!