Дружба, яка переросла у кохання: Надя Дорофєєва та Михайло Кацурін розсекретили подробиці відносин

Новина про туе, що пара Дорофєєва-Дантес розпалася, схвилювала весь інтернет кілька місяців тому. Надія Дорофєєва розповіла, як прийшло таке рішення і з чого почалися нові відносини.

Співачка Надія Дорофєєва завжди намагається бути чесною зі своїми шанувальниками. Кілька місяців тому, вже під час повномасштабної війни, улюбленці публіки, пара Дантес-Дорофєєва приголомшила новиною про розлучення. Як виявилося, вони розійшлися ще до війни.

Надя Дорофєєва розповіла про нове кохання
Надя Дорофєєва розповіла про нове кохання

Про причини вважають за потрібне не говорити, але люди з оточення колишнього подружжя (Позитив і Олексій Дурнєв) промовляють про те, що “кохання минуло”, а у Дорофєєвої з’явився інший чоловік. Чутки про нові стосунки Надя особисто підтвердила у себе на сторінці Інстаграм. Там вона запостила фото з колишнім другом Михайлом Кацуріним з лаконічним підписом “Разом”. До речі, Михайло Кацурін нещодавно розлучився зі своєю дружиною Дашею.

Пари раніше дружили сім’ями, часто гостювали в один одного та проводили разом відпустки. Нещодавно в мережі з’явилися здогади, що між Михайлом та Надею давно був невидимий зв’язок, але вони тоді ще не підозрювали, у що він виллється. Володимир Дантес із цього приводу говорить лише те, що йому немає причини сердитись на Надю, він щасливий, коли вона щаслива. Обидва не тримають одне на одного зла і навіть підтримують якесь дружнє спілкування. Близько місяця тому в мережі поповзли чутки, що у Володимира Дантеса роман із Дашею Кацуріною, колишньою дружиною теперішнього коханого Наді. Підігріває їх і сам Володимир Дантес словами, що він готовий до нових відносин. Ми знаємо точно, що Дантес та Кацуріна дружать, підтримують один одного, часто бачаться. Так це чи ні, покаже час. Але те, що шанувальники не дочекаються “дантесиків” та “додошат” – це факт.

Схожі статті

Про олів’є і шубу давно забула, бо знайшла смачну заміну: салат з найпростіших продуктів. Зникне за хвилину!

Простий рецепт салату з куркою та картоплею затьмарить класичний олів'є і стане прикрасою святкового столу. А для приготування знадобляться найпростіші продукти.

Ідеальне тісто без опари: для піци, пиріжків і булочок: розкриваю секрет, що любить тісто, яке не черствіє

Домашня випічка дуже різноманітна, майже на кожній кухні готують булочки, пиріжки, піцу, пироги. Все це можна приготувати з одного універсального тіста без опари. Рецепт у нашій статті.

Онуки називають їх сандвічами, але я готую “накладанці”: ці бутерброди з фаршем улітають під чисту до крихти

Якщо немає часу не приготування пиріжків, можна обійтися простим рішенням – зробити накладанці. Це такі гарячі бутерброди з м'ясним фаршем. Їх ще можна назвати сандвічами.