Чоловік Руслани Писанки Ігор Ісаков відкрив збір коштів, але не для покійної дружини: “Руся була б задоволена”

Чоловік Руслани Писанки Ігор Ісаков вирішив втілити в реальність мрію дружини, що пішла. На його думку, Руслана була б рада допомоги тому, хто цього потребує.

Новина про відхід у інший світ інший української актриси та телеведучої Руслани Писанки облетіла всю Україну. Ми сумуємо разом із родичами актриси та її чоловіком. Вона нічого не розповідала про свою хворобу, але рак забрав її швидко, незважаючи на лікування у Німеччині. У ніч проти 19 липня Руслана Писанка попрощалася з життям. Відомо, що вона мала агресивну форму раку, яку було вже не вилікувати. Десять років тому в актриси помер брат, а місяць тому мама, теж від онкології.

Чоловік Руслани Писанки збирає гроші на її мрію
Чоловік Руслани Писанки збирає гроші на її мрію

Останнє відео Руслани в Інстаграм вразило її читачів до глибини душі. Вона показала впевненість у перемозі України над росією та сказала, що пишається українською нацією. Відомо, що перша частина прощання з актрисою має пройти в Німеччині, після кремації та оформлення всіх документів чоловік Руслани Ігор Ісаков привезе улюблену актрису до Києва, де і можна буде попрощатися з нею всім охочим. Ігор Ісаков розповідає, що знайшов сили прочитати усі слова, які йому пишуть у соцмережах. Це робити дуже важко, тому що гіркота втрати ще дуже сильна.

Ігор Ісаков відкрив збір
Ігор Ісаков відкрив збір

Ігор Ісаков розповідає, що з перших днів друзі знайомі колеги Руслани Писанки пропонують гроші на похорон. Але чоловік Руслани каже, що вдячний усім, але може це зробити власними силами. Але нещодавно Ісакову прийшла ідея, що можна здійснити мрію Руслани. Він відкрив збір, де кожен охочий може поділитися коштами, які згодом віддасть тому, хто потребує їх – комусь із дітей. Ініціативу було підтримано читачами. За словами Ігоря Ісакова, Руся була б задоволена.

Популярне

Схожі статті

Навіть стіл борошном не забруднила. Найпростіше і найшвидше печиво: смачне, розсипчасте. Тісто на кефірі

Печиво - це смачний десерт, який прикрашає будь-який стіл і додає затишку в будь-який вечір. Сьогодні ми підготували простий і швидкий рецепт на кефірі, після якого навіть стіл залишиться чистим.

Готую так вже багато років: замість набридлих котлет – “Царські пальчики”. Ми всі 17 штук одразу з’їли

Звичайні котлети - це дуже проста і смачна страва, але навіть вони часом набридають. На щастя, існує чудова альтернатива, яка сподобається кожному. Саме такий рецепт ми сьогодні і підготували.

Ідеальна маринована цибуля без оцту. Навіть у вінегрет додаю: тепер за тиждень легко літрова банка “улітає”

Багато хто не любить запаху свіжої цибулі, тому уникає її додавання в салат. Натомість є чудовий вихід отримати вітамінізований заряд без неприємного аромату. Треба цибулю замаринувати.