Без фонограми та обробки: як звучить реальний голос Віри Брежнєвої (ВІДЕО)

Віра Брежнєва — одна із найвідоміших співачок вітчизняного шоу-бізнесу. Вона має мільйони шанувальників і багато успішних проектів, але публіка досі сумнівається в наявності у артистки вокальних даних.

Віра Брежнєва розпочала свою музичну кар’єру у складі популярного гурту “ВІА Гра”. Саме “ВІА Гра” зробила Віру відомою у багатьох країнах Європи, дала славу та популярність, хоча сама артистка ніколи не вирізнялася сильними вокальними даними.

Продюсер “ВІА Гра” Костянтин Меладзе в інтерв’ю зізнався, що коли відбирав учасниць групи, він не дуже дивився на вокальні дані претенденток. Брежнєва його підкорила своєю харизматичністю, яскравою зовнішністю та жіночністю.

Як звучить реальний голос Віри Брежнєвої

Як звучить реальний голос Віри Брежнєвої?

Нині Віра Брежнєва — сольна співачка. Вона виступає не часто, а на концертах найчастіше співає під фонограму. Знайти відео з реальним голосом Віри без обробки те ще завдання, але в Мережі все ж таки є такий ролик.

Так, Брежнєва записала відео, де співає у себе вдома пісню свого чоловіка та продюсера Костянтина Меладзе “Хороші новини”. У ролику можна побачити не лише Віру, а й самого Меладзе. Він грає на піаніно і навіть підспівує.

Користувачі були в захваті від такого дуету і під відео залишили багато коментарів. Фоловери не очікували, що Костянтин Меладзе теж добре співає.

Ось що написали коментатори:

  • “Оце так! Брежнєва виявляється вміє співати! Меладзе взагалі не обговорюється професіонал”
  • “Ніколи не подобалося як співає Брежнєва, а ось Меладзе вже 3 рази чула як співає і мені подобатися.”
  • “Костянтин, прекрасний тембр! Віра, ви як завжди прекрасні!
  • “Віра супер як завжди”
  • “Просто бомба”

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.