Онук Софії Ротару, якого раніше затримали під час спроби втечі з України, засвітився у Парижі (ФОТО)

Через 2 тижні після початку війни в Україні стало відомо, що сина та онука відомої співачки Софії Ротару затримали на українсько-молдовському кордоні під час спроби незаконно виїхати з країни. Схоже, родичам Ротару вдалося вирішити це питання, адже нещодавно онука артистки побачили за кордоном.

24 лютого в Україні розпочалася повномасштабна війна. З цього дня більшості чоловікам віком 18-60 років, які є громадянами України, заборонено виїзд із країни. Звісно, знайшлися й ті, що намагалися незаконно виїхати за кордон, аби не потрапити під загальну мобілізацію. Одними із таких чоловіків стали родичі відомої артистки Софії Ротару. Так, 8 березня стало відомо, що сина та онука співачки затримали на українсько-молдовському кордоні під час спроби незаконно виїхати з країни. Вони разом із 6-ма громадянами України та їхнім “поводирем” громадянином Молдови намагалися перепливти кордон на човні.

Як виглядає син, невістка та онуки Софії Ротару

Варто зазначити, що у разі незаконного перетину кордону чоловікам загрожує позбавлення волі від двох до п’яти років за ухилення від призову щодо мобілізації. Проте родичам Ротару, схоже, вдалося уникнути покарання та навіть виїхати з України.

Нещодавно цей онук Ротару Анатолій у своєму Інстаграм-блозі опублікував знімки з Франції. На фото можна побачити знамениту Ейфелеву вежу та вулиці Парижа.

Онук Софії Ротару, якого раніше затримали під час спроби втечі з України, засвітився у Парижі

Анатолій ніяк не підписав фото та не прокоментував своє місцезнаходження.

До речі, відома співачка Софія Ротару, яка мешкає в елітному районі Києва, ніяк не коментує війну в Україні та не з’являється в інформаційному просторі. Єдиний раз, коли вона виходила на зв’язок із своїми шанувальниками — 28 лютого. Тоді артистка написала у соціальних мережах, що знаходиться у Києві та молиться за мир. Також Ротару додала, що свобода коштує дорого, але вона була вражена тим, що заради незалежності українцям треба пережити смерть мирних жителів від російських ракет.