Скільки Софія Ротару бере за власний корпоратив? Недешева “Червона Рута”

Софія Михайлівна Ротару – це без перебільшення легенда сцени. До чого і радянської, і сучасної.

Творчість Ротару має свою окрему сторінку в історії становлення українського та російського шоу-бізнесу.

Софія Ротару
Софія Ротару

І тому тому цінник на її виступи досить високий — адже Софія Михайлівна зірка відмінного рівня. До речі, зірки такої величини відкрито не афішують цінник на свої виступи, називаючи його лише замовникам під час укладання договору. Цікаво також те, що вартість виступу Ротару може змінюватись в залежності від різних обставин та особливостей побажань замовника.

Софія Ротару високо цінується на зірковому “ринку”

Софія Ротару
Софія Ротару

Нещодавній виступ Софії Ротару на корпоративі в Берліні вилився в скандал, що досі не вщухає. Роззяви та преса “діагностували” артистці хворобу Паркінсона, і буквально атакували сім’ю співачки безтактними розпитуваннями. Проте потривожений спокій зірки явно окупився. У шоу “Ти не повіриш!” на каналі НТВ підрахували: за виступ Ротару, що викликав резонанс, отримала близько шести мільйонів рублів.

Софія Ротару
Софія Ротару

Чи дійсно ця ціна дійсності відповідає — невідомо. Представники піар-групи Софії Ротару вважають за краще не коментувати таку інформацію.

Популярне

Схожі статті

Люблю готувати це на сніданок. Страва просто незрівнянна, мої її обожнюють: рецепт без жиру та смаження

Коли треба приготувати щось дієтичне на сніданок, користаюся цим рецептом. Готую сирну запіканку без жиру, борошна та манки. Тож за фігуру можна не хвилюватися. Калорій небагато, а білку вдосталь.

Домашні випрошують щодня, діти навіть у школу тягають: рецепт шоколадних млинців. Можна навіть із малюнком

Млинці - проста і смачна, але все ж звична всім страва. Що вийде, якщо додати в них креативу? Сьогодні ми підготували незвичайний рецепт шоколадних млинців, які сподобаються як дорослим, так і дітям.

Забула про деруни: ці оладки з цвітної капусти готую всі 7 днів на тиждень. Сусідка благає дати рецепт

Неймовірно ніжні оладки з капусти сподобаються абсолютно всім. Смакувати їх можна гарячими, але й холодними також добре, особливо зі сметаною.