Українські зірки, життя яких забрав рак: історія хвороби Руслани Писанки, Богдана Ступки, чоловіка Тіни Кароль

Список українських зірок, життя яких забрав рак, поповнюється. Дізнайтеся, хто з відомих українців боровся до останнього, але хвороба виявилася сильнішою.

Рак – підступна хвороба, яка з легкістю забирає життя людей, незважаючи на їхній соціальний статус та фінансове становище. Не шкодує онкологія і зірок шоу-бізнесу.

Руслана Писанка

У липні 2022 року українців вразила новина про те, що від раку у віці 56 років померла Руслана Писанка. Про це стало відомо 19 липня. Як виявилось пізніше, діагноз зірці поставили на запущеній стадії, коли хвороба активно прогресувала. Незважаючи на це, акторка до останнього боролася і тримала в секреті свої проблеми зі здоров’ям, не бажаючи викликати жалість до себе в такий непростий для всіх час.

Руслана Писанка померла від раку
Руслана Писанка померла від раку

2 серпня відбувся похорон Руслани Писанки в Німеччині, де вона провела останні місяці життя на лікарняному ліжку.

Богдан Ступка

Легендарний український актор Богдан Ступка залишив цей світ у липні 2012-го. Життя зірки у віці 70 років забрав рак кісток. Він, як і Руслана, ніколи не скаржився на самопочуття, тому про його захворювання практично ніхто не знав.

Богдан Ступка помер від раку
Богдан Ступка помер від раку

Євген Огір

Чоловік Тіни Кароль Євген Огір теж згорів від онкології. Продюсер був дуже молодий – 32-річним він заснув вічним сном. Про рак шлунка, який чоловікові не вдалося побороти, фанати Кароль почали підозрювати через різкі зміни у фігурі Євгена – він помітно схуд.

Чоловік Тіни Кароль помер від раку

Співачка після смерті чоловіка залишилася сама на руках із маленьким сином Веніаміном, а в пам’ять про коханого Тіна заснувала благодійний фонд “Полюс тяжіння”.

Павло Павлік

Син відомого українського співака Віктора Павліка Павло – наймолодший герой сьогоднішньої добірки, який помер від раку віком 21 року. Хлопець лікувався і за кордоном, і в Україні, проте дива не сталося.

Син Вікторпа Павлика помер від раку
Син Віктора Павліка помер від раку

Кому ще зі знаменитостей діагностували онкологію дивіться у нашому відео:

Схожі статті

Спробувала швидкий банановий пиріг і закохалась! Без випікання та без міксера, до чашки чаю за 15 хвилинок

Нереально смачний та ніжний десерт із бананів на сковороді, який нікого не залишить байдужим і обов'язкового сподобається всім любителям солодощів.

5 хвилин + нехитрі продукти: заморожені ягоди довго не затримуються, бо печу м’якенький кекс на кефірі

М'який та мега смачний кекс із замороженими ягодами, який готується буквально за 5 хвилин. Якщо ви любите домашню випічку, цей рецепт для вас!

Ірина Білик допомогла: Катя Осадча під пісню “Нова” дефілювала, а Юрій Горбунов круто змінив життя

Пісня Ірини Білик "Нова" для Каті Осадчої та Юрія Горбунова має неабияке важливе значення. Її прем'єрне виконання вплинуло на життя обох зірок, які тоді ще й гадки не мали, що стануть подружжям.