Колишня дружина Потапа Ірина Горова поділилася помилками, про які шкодує: допоможе у шлюбі Насті Каменських

Колишня дружина відомого виконавця Потапа дуже відома особа в українському шоу-бізнесі. Ірина Горова – успішна бізнес-леді, продюсер, співвласник продюсерського центру Mozgi Entertainment.

Навіть такі успішні жінки, як Ірина Горова, роблять помилки у веденні бізнесу.

Нещодавно колишня дружина Потапа зізналася, що таких помилок вона багато зробила. Жінка поділилася своїм досвідом із підписниками в Інстаграм і застерегла їх не наступати на ті самі граблі.

За словами Ірини Горової, її бізнес завжди був успішним, вона плекала його як дитину і навіть подумати не могла, що настане момент, коли він буде під загрозою закриття. Жінка зізналася, що через війну вона могла втратити свій бізнес, але вона вчасно усвідомила допущені помилки. Горова аналізувала свою роботу протягом 5 місяців і знайшла для себе відповіді на багато питань.

Ірина виділила 5 основних помилок, яких вона припустилася:

  • жити та будувати бізнес на основі минулого, не плануючи майбутнього;
  • тотальна розгубленість та відсутність плану;
  • відсутність конкретних цілей;
  • сконцентрованість у тому, що втратила, не на тому, що залишилося;
  • спроби утримати те, що не працює і те, що час “відрізати”.

Нагадаємо, Ірина Горова – колишня дружина відомого виконавця Потапа. У шлюбі вони прожили 15 років, є син Андрій. До шлюбу з Потапом Ірина будувала кар’єру в банківській сфері, але будучи одруженою з артистом, Горова спробувала себе в шоу-бізнесі. Ірина Горова разом із Потапом заснували продюсерський центр Mozgi Entertainment. Спільний бізнес подружжя не розділили навіть після розлучення і працюють разом досі. Горова та Потап продюсують багатьох артистів, серед яких Дорофєєва, Мішель Андраде, гурт MOZGI та інші.

Як виглядає перша дружина Потапа

Ірина та Потап розлучилися у 2014 році. Причиною розбрату в сім’ї стала інша жінка, а саме співачка Настя Каменських, яка через деякий час стала другою дружиною Потапа.

Схожі статті

Не стала додавати в тісто яйця, а поклала мед: смачніше булочок ще не виходило. Думаю паски з такого зробити

Ніхто не може встояти перед випічкою. А цей рецепт можна готувати і під час посту, оскільки в ньому немає яєць і вершкового масла. Сьогодні ми підготували рецепт ніжних і пишних медових булочок.

Хоч кожен день готуй: поживна, соковита і смачна шаурма з особливим соусом. Рецепт, який став фаворитом

Домашня шаурма готується просто, а виходить дуже ситною та поживною, тому сьогодні ми підготували для вас саме такий рецепт. Обов'язкового спробуйте!

Довго шукала саме цей рецепт! Повітряні пончики на молоці: тісто як пух і не вбирає олію – ну дуже смачно

Пухкі, ніжні і м'які пончики щедро присипані цукровою пудрою – що може бути смачнішим?! До вашої уваги класичний рецепт найсмачніших пончиків.